Gyurcsány vérben forgó szemekkel magyarázott csirke far-hátakról, miközben elkezdett vámpírrá átváltozni

2022. január 18. 12:00

Samuel hadnagy
Kontra
Eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet Gyurcsány Ferenc titkos (éjszakai) életéről!

„Igaz-e, hogy a DK-elnöke viszkivel issza a sört? Vagy titokban valami teljesen más folyadékot fogyaszt? Mi az oka annak, hogy hajnaltájban rendszeresen földöntúli nyelven ír Facebook-posztokat? Miért van az, hogy időközönként megbillen egy-egy lakossági fórumon? Egy több évtizede velünk élő legendának jártunk utána: most eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet Gyurcsány Ferenc titkos (éjszakai) életéről!

Talán senkinek sem kell különösebben bemutatni Gyurcsány Ferencet, a magyar baloldal örökös vezetőjét, Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely gyámfelügyelőjét, egyszeres bukott kormányfőt, a jobboldali média címlapsztárját, az előválasztás direktorát, Dobrev Klára férjét.

Képességeit méltatja, hogy ha úgy van, egy telefonhívással behívja az országba az IMF-et, kettővel a CIA-t, hárommal Soros Györgyöt. Képes húzóra meginni egy üveg sört, körömvágóval lebontani a kerítést, szemöldökfelhúzással kicsinálni a Szocialista Pártot, és mutatóujjával megemelni a gáz árát. Ha nagyon muszáj, akkor egy kézzel szelfit készít, két kézzel nyugdíjasokat ölelget, és kézzel-lábbal mutogatva beszélget a helyi kocsmárosokkal.

Munkaidejében bejár a Parlamentbe, ahol dörgedelmes, szitkozódó beszédeket mond. Időközönként sajtótájékoztatókat is tart, ha meg úgy alakul a helyzet, tüntetésekre jár, sőt, ha nagyon kell, szónokol is. Szabadidejében jellemzően alantas terveket sző, elsősorban Magyarország ellen, igaz, saját szövetségeseit sem kíméli stratégiakészítés közben.”

Fotó: Instagram

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vámpírok nem bírják a napfényt. Fletó napnyugta körüli átváltozására más magyarázat van: Fletó vérfarkas!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés