NERfiak a folyosón

2022. január 18. 7:49

Sándor Erzsi
Népszava
Rájuk küldtem a Google képkeresőjét, mert szerettem volna megtudni, hol készült a Németh Szilárd által Instagramolt fotó a NER tesztoszteron-aranyalapjáról, a 13 kormányzati alfahímről.

„Rájuk küldtem a Google képkeresőjét, mert szerettem volna megtudni, hol készült a Németh Szilárd által Instagramolt fotó a NER tesztoszteron-aranyalapjáról, a 13 kormányzati alfahímről, akiket halandó állampolgárok még sohasem láttak így együtt, hiszen tömeges előfordulásuk csak egymás fülledt közegében várható, úgymint Tusványos, Várbazár, Karmelita villa. Ez utóbbiban készülhetett a fotó, mert az kizárható, hogy egy múzeumban vagy képzőművészeti kiállításon jöttek volna össze ennyien. Mit is kerestek volna ott? Nem sportesemény, minek mennének oda?

A hosszúnak fűnő folyosó falán nagyméretű festmények és ajtók követik egymást szabályos ritmusban. A képek kereteinek felső szegélye egyvonalban van az ajtók szemöldökfájával, és bár maguk a festmények nem kivehetőek, a fotóról az látszik, hogy a belsőépítész megbízása arra szólt: egyforma méretű festményekkel tagolja az ajtók közötti falfelületet. Ha kiállítás lenne, több lenne a kép, ha magángyűjtemény, akkor nem is nagyon látszódna a fal. Aligha történhetett másképp, csak úgy, hogy az anyagbeszerzőt a dizájner elszalajtotta Baán Lászlóhoz egy collstokkal meg a pontos méretekkel, és négy egyforma nagyságú képet átvitettek a Szépművészeti raktárából a Karmelita folyosójára. Lehet, hogy többet is, de négy látszik. Végül is minek porosodjanak a raktárban, amikor porosodhatnak a folyosón is. Kár nem ér senkit, hiszen állami NER-tulajdon a raktár, a Karmelita villa és a festmények is. Jó nagyok, az a szép.

A csoportkép valami kormányüléshez köthetően állhatott össze, mert benne van mindenki, aki számít, még Rogán Antal is, akit rendszerint elrejtenek.”

Nyitókép: Németh Szilárd Instagram-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 149 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk néhány nő csakugyan elférne egy ilyen fotón a FIDESZ-vezérkarról.

Ez most tényleg képes volt egy egyszerű csoportképről egy ilyen gyűlöletáriát firkálni?

Vannak bajok.
Remélem április 3-tól újabb hosszú 4 év vár ezekre a Sándor-félékre.

De nehéz csendben kibírni ápr. 4-éig.

Elmebaj.
Soha (na jó, mondjuk az utóbbi SZÁZ ÉVBEN) pl. Budapesten nem voltak akkora múzeumi fejlesztések, mint a Zorbán kormányzása idején...

Zsidóként mit szólsz szövetségeseid zsidó-náci fényképalbumához? Először állj a tükör elé, köpd magad szembe, majd köpd le társaidat.

Ezért a szarságért nem szégyellsz még pénz is felvenni? Meg kellene büntetni téged, mert raboltad a drága időmet.
Na felvilágosítalak, te kis rosszmájú vászoncseléd, hogy a Parlamentben is láthatod ezt a 13 képviselőt, a parlamenti üléseken.

Egyszer már megmateeozta egy fotós, aki "felcsalta" a lakásába, hogy képeket készítsen az ifjú színésznő palántáról. Valameddig eljutottak a vetkőztetésben, de semmi tipitapi, és hasonlók. Mindezt úgy tálalta, mintha történt volna valami 40 évvel ezelőtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés