A Magyarországot támadó baloldali politikai pamflet természetesen el fog készülni az EP-ben

2022. január 17. 8:36

Deutsch Tamás
Facebook
Viszont már maguk sem hisznek abban, hogy az ilyen akciók túl sokat segíthetnének.

„Az európai baloldalnak a magyar kampányban való részvétele, a magyar baloldalt minden rendelkezésére álló törvényes és akár törvénytelen eszközzel történő segítésének a koreográfiája már jól ismert!

A 2014-es választás előtt egy Tavares nevű, azóta már a politikától visszavonult, portugál kommunista nevével fémjelzett európai parlamenti jelentést készítettek, amiben a lehető legdurvább rágalmakat fogalmazták meg Magyarországgal szemben. Ezzel akarták a magyar baloldalt segíteni.

Aztán a 2018-as kampányban a Sargentini-jelentés ugyanezt a szerepet töltötte be. Mára viszont már maguk sem hisznek abban, hogy az ilyen akciók túl sokat segíthetnének, de azért minden rendelkezésükre álló törvényes és törvénytelen eszközzel segíteni akarják a magyar baloldalt.

Ezért mivel idén újra választás lesz Magyarországon, persze, hogy az elmúlt évekből már jól ismert rágalmakat, csúsztatásokat, hazugságokat és fake news állításokat tartalmazó Magyarországot támadó baloldali politikai pamflet természetesen el fog készülni az Európai Parlamentben. Ennyi.”

Nyitókép: Földházi Árpád 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyarokat támadó írásművek mindig el fognak készülni, amíg a magyarok nem veszik kezükbe a védekezést. Erre már harminc éve adtam be formulát az illetékeseknek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés