A naggyá nőtt pohár

2022. január 16. 19:34

Nagy Attila Tibor
Facebook
A miniszterelnök-jelölt mintha kissé megrettent volna korábbi nagy vihart kavaró szavaitól.

„Folytathatatlan, tarthatatlan Márki-Zay Péter vasárnap esti Facebook videóinak eddigi rendszere – ezt ismerhette fel a kampánystáb és vélhetőleg a miniszterelnök-jelölt is. Az elmúlt hetekben ezek az élő bejelentkezések több kárt okoztak a jelöltnek, mint hasznot. A változtatások tehát nem meglepőek.

Mindenképpen helyes lépés volt, hogy végre ez a videó is a közös dizájn alatt jelent meg. Az is helyes, hogy jelentősen lerövidítették az időtartamot, a korábbi két-másfél órás szereplések helyett ma már csak háromnegyed óráig tartott a szereplés. Az is érthető, hogy a beszéd közbeni csapongásra erősen hajlamos Márki-Zay Péter keretek közé szorítását szolgálta Simon András jelenléte, akinek a feladata az volt, hogy kérdéseivel követhetőbbé, strukturáltabbá tegye a nézők számára az élő bejelentkezést.

Nem jó viszont, hogy a laptop és különösen a pohár ennyire nagynak tűnt a kamera által keltett optikai csalódás miatt. A poharat érdemes lett volna a jelölthöz közelebb vagy mellé elhelyezni, illetve úgy állítani, hogy a tárgy minél kisebbnek látszódjon . Minden rossz egy kampányban, amely egy jelöltről eltereli a figyelmet – még akár egy ilyen kisebb tárgy is zavaró lehet így.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én még nem jutottam oda, hogy megnézzem ezt a videót, a háromnegyed óra is soknak tűnik, de ezzel együtt is, nem tudom, megnézem-e.

MZP olyan, mint egy nagyon béna hantaboy, aki rendszeresen minimum eltúloz dolgokat, közben hadar, csapong össze-vissza, és közben kampányol is. Ezért minden egyes mondatánál megfogalmazódik a kérdés, hogy most igazat mond vagy sem, lényegeset mondott, vagy csak kampányszöveget? Így viszont rohadt nehéz végighallgatni egy ilyet, és rohadtul nehéz bármit is komolyan venni ebből.

Egyébként kurvára nem a pohár mérete a gond, hanem hogy MZP beszédhibás, csapong, és amikor nagyot mond, akkor azt is bénán csinálja. Ezen meg nehéz lesz látványosan javítani kevesebb, mint 3 hónap leforgása alatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés