Csirkefarhát? Azt ne süsd meg!

2022. január 15. 13:27

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Gondoltak az emberekre. Egy picivel több, mint a semmi. Ezek meg annál is kevesebbek.

„Alaplé. Mert ugye ugye a főzés lelke, hogy az mindig legyen. Ha jó alaplevet akarsz csinálni, akkor először süsd meg a csontokat és a zöldségeket. Marha, sertés, bárány. Ami van. Csirkefarhát? Azt nem. Azt ne süsd meg. Azt főzd nagyon sokáig. Én ezt teszem. Most olcsóbb lesz, kihirdették. Gondoltak az emberekre. Fényes jövő, emelkedés, alaplé. Szép sárga. Magában nem sokat ér. Egy picivel több, mint a semmi. Ezek meg annál is kevesebbek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szevasz Fletó!
Kibaszott jó könyv a baloldalról kész?

Segítek a címében: " 24 év Orbán ellenzékeként, avagy hogyan lettem nyugdíjas"

DDD

Szép az adventi koszorútok. Így vízkereszt után már nemigen érdemes a gyertyákat meggyújtani, tegyétek el jövőre!

Válaszok:
pollip | 2022. január 15. 14:03

Korábbi Gy. gasztroblog, amelyik szintén kínossá vált, érdemes visszaemlékezni a kommentekre:

https://mandiner.hu/cikk/20110..

DDD

Gondoltak. Az emberekre. Egy picivel több. Mint a semmi. Ezek meg. Annál is kevesebbek.

Persze megértem. Részegen kurva nehéz összefüggő mondatokat írni.

Meg sem gyújtották. Szerintem csak a kép kedvéért tették oda.

Olcsó farhátnak híg a leve!

Gyurcsány szereti a farhátat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés