Kedves „Tanár úr”! Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt

2022. január 14. 20:42

Majka
Facebook
Nem lehet ám mindig két pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni.

„Kedves »Tanár úr«!

Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot (vagy nevezzük inkább faszságnak) amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni.

Most is csak azért szólítottalak meg mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott. Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné,hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te.

És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled.

Bár sosem tartottam magam »gengszterrappernek« te mindig annak titulálsz. Ezért kérlek azt, hogy mennyire vagyok gyáva tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed. Nem lehet ám mindig két pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni miként viselkedik egy »gengszterrapper« mikor egy hozzad hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.

CsókolomTanár úr ”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Folt a zsákját.

Nem tudom eldönteni, kinek az oldalára álljak. Inkább iszom egy pohár bort.

Megkaptam már, hogy „egy nyolc általánost végzett, retkes ózdi cigány” vagyok, holott középiskolát végeztem, és nem vagyok cigány – de ha az lennék, azt sem tudom, miért lenne elítélendő. Van olyan cigány barátom, akinek a barátságát száz más származásúért sem cserélném el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés