Gyurcsány elvtárs megengedő lenne a bevándorlásellenes tudatlanokkal

2022. január 14. 12:58
Gyurcsány elvtárs továbbra is meghatározó politikai erő a magyar közéletben és az egyetlen igazi erő a baloldalon.

„Pocsék államférfi, ravasz politikus és méltán ismeretlen publicista – így lehetne összegezni Gyurcsány Ferencet és azt a jelenséget, amely lassan két évtizede tartja rettegésben a magyar választók jelentős részét. Olyan az ő személye a magyaroknak, mint a kakimanó a gyerekeknek, akiket azért riogattak vele a nagyobbak, hogy még a legnagyobb szükség alatt is féljenek. A mi Ferenc testvérünk azonban nem maradt a mélyben, nem lapult meg, hogy lesben állva várja a vécére tévedőket. Nem. Gyurcsány elvtárs továbbra is meghatározó politikai erő a magyar közéletben és az egyetlen igazi erő a baloldalon. Ő nem egy kakimanó, hanem az igazi Kula báró!

Mondhatnánk, hogy fátylat a múltra. Volt egy vállalhatatlan Gyurcsány-korszakunk, de végül tizenkét éve a magyar emberek pontot tettek a történet végére és elküldték a francba az egész baloldalt. Bárcsak azt mondhatnánk, hogy az a káros és sokszor minősíthetetlenül undorító politikai jelenség, amit az ex-miniszterelnök és politikai szövetségesei képviselnek, végképp eltűnt az életünkből. Sajnos azonban ők nem csupán a múltunk, hanem a velünk élő jelenünk is, ami folyamatosan beleürít az életünkbe.

Ferenc testvér, vagy Kula báró továbbra is a legkomolyabb erő a teljes magyar ellenzéki trágyadombon, ami azután sem lesz másképp, amikor majd áprilisban magunk mögött tudjuk a parlamenti választást. Mindegy, hogy a baloldal Frankenstein-koalíciója ellenzékben marad, vagy esetleg megnyeri a választást – erre a dolgok jelen állása szerint akkor van esélyük, ha a Fidesz úgy gondolja, hogy megunta a kormányzást és nem méretteti meg magát –, Gyurcsány elvtárs kézben fogja tartani a gyeplőt és hülye lenne átadni másnak.

Kula báró erejét nem szabad alábecsülni, és azt a tényt sem szabad holmi riogatásnak tekinteni, hogy a jobboldal sokat beszél róla és a szándékáról.

Ezt támasztja alá, hogy a nemzetközi liberális erőket is bármikor kiszolgáló, a patológiás nárcizmus eme díszpéldánya ismét elkotyogott néhány olyan elemet a politikai szándékából, amely Magyarországra és a magyar emberek jövőjére nézve nem pusztán meghatározó lehet, hanem a Frankenstein-koalíció kormányra kerülése esetén konkrét szekrétum-cunamit idézhet elő.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés