A Budapest Pride „valódi gyermekvédelmet” követel

2022. január 14. 16:42
Közleményt adott ki a Budapes Pride, szerintük Orbán félrevezetéssel mossa össze a gyermekbántalmazást a meleg és leszbikus emberekkel.

Közleményt adott ki a Budapest Pride, amelyben Orbán Viktor péntek reggeli interjújára reagáltak. 

„Szándékos félrevezetéssel próbálja összemosni a gyermekbántalmazást Orbán Viktor a meleg és leszbikus emberekkel. Valójában a kormány a gyermekbántalmazó, ami az elmúlt években számtalan gyerek testi, lelki és érzelmi egészségét sem szégyellte feláldozni a hatalom megtartása érdekében. Az a kormány a gyerekbántalmazó, amelyik miatt több száz nehéz sorsú, bántalmazott gyereket nem fogadhatnak örökbe, akiknek így vagy az állami gondozásban, vagy külföldi örökbefogadóknál kell felnőnie” – áll a közleményben.

A magyar kormányfő az interjúban úgy fogalmazott:

A homoszexualitás is jelen van a világban, aztán hogy ez elvezet-e a pedofíliához, vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita”. 

Orbán Viktor az interjúban a gyermekvédelmi népszavazásról is beszélt, ezzel kapcsolatban a  Budapest Pride azt írta: a gyermeket érintő kérdésekben mindig a gyermek érdekét kell elsősorban figyelembe venni.

„A gyerekeknek joguk van a testi, lelki és érzelmi biztonsághoz, ahhoz, hogy az emberi méltóságukat a hatalom védje.

Minden kiközösítő, ellenünk uszító kijelentés újabb eszköz a gyerekbántalmazók kezében, akik miatt a magyarországi LMBTQ gyerekek mindennapjaiban a félelem állandóan jelen van.

Aki ilyet tesz, annak nem a gyerekek fontosak, hanem a saját hatalma” – írták. 

Nyitóképen: Felszólaló a 2021-es Budapest Pride-on. Fotó: Ficsor Márton

 

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek nem csak hogy melegek, de egyenesen felforrt az agyvizük.

Normális gyerek meg is ijed egy effélétől, annyira diszharmonikus!

Nyugodj meg, április 3-án a Budapest Pride és a többiek is megkapják a választ. A népszavazáson, társadalomtól. Nem véletlen a nyüszítés ebben az ügyben.

Sokgyermekes zsidó szülőként, nagyapaként mondhatom azt, hogy takarodjatok, betegek. Hajrá Orbán Viktor! Baszd meg , Feri és a degenerált egész ellenzék, a társadalom selejtjei vagytok. A zsidóság és magyarság gyilkosai vagytok, aki gondolkodik, akinek családja van, hat osztálynál több, egészséges, az nem szavaz rátok.

Mocskos buzi, hat, egészséges unokámat védem tőletek...a börtöneb veletek.

Gondolod Te, normálisként. Amennyiben gyermekeinIzrawelne ket, unokáinkat egészségesként szeretnénk látni, nevelni, akkor annak ma kizárólagos garanciája a Fidesz. Súgom neked zsidóként, nagy a család, van miért aggódni, a gyökértelen zsoldosokkal, betegekkel szemben.

Izraelben Buldózerre lenne szükség..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés