Erre varrjanak gombot, akik azt mondták, hogy Orbánék direkt el akarják veszteni a választást!

2022. január 14. 9:57

Aradi Péter
Azonnali.hu
A miniszterelnök úr most olyat húzott, hogy ihaj!

„Bevallom, 16 év kormányzás, meg alaptörvény, meg hajléktalanok, meg melegek, meg az ellenzékiek, meg úgy a fél ország üldöztetése után nekem még bőven maradtak kétségeim afelől, hogy Orbán Viktor nagy formátumú politikus-e. De a miniszterelnök úr most olyat húzott, hogy ihaj!

Szóval kétharmad ide vagy oda, külpolitikánk az nincs. Ha Putyin azt mondja, jönni akar, akkor Putyin jön. Ha Erdoğan azt mondja, kell a pincsilájk, akkor Erdoğannak repül a pincsilájk. Ha megüzenik, hogy a saját emberi közé lövető kazak Tokajevet kell szeretni, akkor Tokajevet szeretjük, ez van.

Aztán itt van a Fudan is. Szegény Orbán kínjában már nem tud mit felajánlani a kínaiaknak, hogy valahogy felkeltse a figyelmüket. Ahhoz is Putyin meg Vučić kellett, hogy felhívják Orbán figyelmét, hogy hahó, itt a Balkánon egy ember, aki egy kis lovettáért az anyját is eladná.

A gazdaság olyan, hogy néha meg kellett kérdezni Merkelt, hogy valami belefér-e, aztán ha belefért, akkor ment is. Olyan, hogy oktatás nincs, olyan, hogy egészségügy meg nem is volt.

A belpolitika meg olyan, hogy a kormányközeli lapok orosz mintára működnek, a homofób propagandatörvény és korábban a civiltörvény orosz mintára készült.”

Nyitókép: MTI/Benko Vivien Cher

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még egy nyomorék nyugatbuzi.

Mottójuk: Itt mindenre válasz az azonnali hülyeség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés