Szijjártó: A magyar gyerekek szexuális nevelése a szülők kizárólagos joga

2022. január 13. 22:49
„A magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga” – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter azt írta, hogy „ma egy újabb nemzetközi bürokrata”, Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa „állt be a Magyarországot támadó nemzetközi LMBT-kórusba”. Dunja Mijatovic kiábrándítónak tartja a gyermekvédelmi törvény elfogadását és sajnálatosnak azt, hogy népszavazás lesz a törvénnyel kapcsolatban – tette hozzá.    

A magyar diplomácia vezetője úgy fogalmazott, hogy „márpedig Dunja Mijatovicnak, vele együtt az összes nemzetközi bürokratának és az összes LMBT NGO-nak bele kell nyugodnia: a magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga, ahhoz semmilyen NGO-nak semmi köze nincsen”.    

„S ha tetszik nekik, ha nem”, erről a magyar emberek népszavazáson is véleményt fognak mondani, mert nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem – zárta bejegyzését Szijjártó Péter.

(MTI)

Fotó: Szijjártó Péter, Facebook 

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És ezért új hiteleket vesznek fel Kínától, amit a megvédett gserekek se tudnak majd visszafizetni.
Rosszabbak, mint a trianoni hadikárpótoltatók!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés