A mi célunk, hogy Budapestet egy élhető várossá fejlesszük

2022. január 13. 18:06

Karácsony Gergely
Facebook
Szeretnénk Budapestet és az agglomerációt, Magyarország szívét közösen, együtt fejleszteni.

„Ne Budapestet tegyük kisebbé, hanem Magyarországot naggyá! És ehhez erősítsük meg Magyarország szívét, a központi régiót!

A fővárosi agglomeráció legnépesebb településén, Érden tartottuk a Magyar Önkormányzatok Szövetségének agglomerációs tagozatának egyeztetését.

Sok, nagyon különböző település polgármestere vett részt az egyeztetésen, de a legfontosabb kérdésekben egyetértettünk: Budapestet és az agglomerációt, Magyarország szívét együtt kell fejlesztenünk. Közösek a problémáink, a megoldásaink is csak közösek lehetnek.

Budapest legnagyobb gondja, hogy az elszabadult ingatlanárak és a csökkenő életminőség miatt rengetegen költöztek ki a fővárosból. A Budapestről való elvándorlás miatt a kiüresedő főváros és a túlterhelődő agglomeráció egyaránt szenved. Sok polgármester társam mondta el, hogy úgy érzik: az ő településük megtelt, több kiköltözőt egyszerűen nem bírnak el.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony ma új arcot mutat:
humoros a fickó az élhető Budapestjével.
Budapest most azt a nagyon büdös virágot szagolja Karácsonyban, amit a budapestiek választottak.

Az vót, amíg át nem vetted.

Én a világ sorozatban egyik legélhetőbb városában éltem. Közlöm veled, hogy még elméletben sem indultál el azon az úton. Ne ámítsd a budapesti népet! Azt se tudod, hol kéne hozzáfogni.

Most őszintén, nem szégyen, hogy egy ilyen tehetségtelen ember áll a főváros élén? A fővárost animáló zsidó értelmiségnek csak ilyen selejtet sikerült kiizzadnia? Még jó, hogy a XIII. kerületnek egy intelligens és felkészült polgija van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés