Gondban a baloldal, hiányzik a lendület, nem bírnak Márki-Zay Péterrel

2022. január 14. 7:00
A Mandiner Reakció idei első részében a Gyurcsány Ferenc által dominált, számos belső vitával szabdalt ellenzék aktuális helyzetéről készítettünk rövid látleletet.

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Ezúttal a baloldal jelenlegi állapotáról, Márki-Zay Péter aktuális botrányos nyilatkozatairól és az állítólagos közös programról készítettünk rövid összefoglalót.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1. verzió: A kínaivírus nem lehet biológiai fegyver, mert csak az időseket öli meg. (2019 tavasz)
2. verzió: A kínaivírus nem lehet biológiai fegyver, mert nem öl meg mindenkit. Pl Afrikában alig van áldozata, pedig az egészségügye a legrosszabb a világon.(2020 tavasz)
3. verzió: A kínaivírus nem lehet biológiai fegyver, mert a gyerekeket is megöli, ezért oltakozni kell. Oltakozni, oltakozni. (2021 január.)

+1 verzió: A kínaivírus nem lehet biológiai fegyver, mert Kínában csak 5000, az USA-ban meg 850.000 embert ölt meg.

Tehát Kína nagyszerű szövetségesünk és kiváló hitelezőnk.

Vagy mégsem?????

Szerinted tehát van különbség szavazat és szavazat között. Lehet, hogy a liberális elvek mentén egy romkocsmás, belterjes genderfluid drogos szavazata ér a legtöbbet, de közjogilag az is csak ugyanannyi, mint egy zsákfalu munkalehetőséghez, és rendszeres jóvedelemhez jutó, önmagáért, családjáért küzdeni akaró emberéé.

Mindenesetre megpróbáljuk.

Hát remélem, én is a 40 ezer éves őseimhez hasonló genetikával rendelkezem, és ezt is szeretném továbbadni utódaimnak. Nem pedig a liberális evolúció magasabb fokán álló, homokos, pedofil, drogfüggő génkészletet.

Holnap temetik? Már a kukacok is csak konzervből esznek belőlük.

Mond már meg te szerencsétlen, miért lenne jó, ha az a 23%-ot kitevő, visszavásárolt MOL részvény orosz kézben lenne? Csak nem lettél Putyin seggnyalója? Gyanús vagy nekem.

Annak meg nézz utána, kik létesítettek beruházásokat PPP hitelre. Például autópályákat.

https://g7.hu/kozelet/20190723..

Orbán és Matolcsy 2012-ben úgy tett, mintha behívná az IMF-et. Aztán nem hívta be, de akkor szükség volt erre a blöffre. A PPP konstrukciónak meg nézz utána, mielőtt az idegbajosan rángatózó írásaidat közlöd.

Ne kötözködj feleslegesen, mert itt csak röhögnek rajtad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés