Felszólítjuk Perintfalvi Ritát, hogy fejezze be Hess Dénes atya feljelentéssel való fenyegetését

2022. január 13. 17:17

Védett Társadalom Alapítvány
Védett Társadalom Alapítvány Blog
Elfogadhatatlan, hogy bárkit hátrány érjen amiatt, hogy normalitáspárti gondolatokat fogalmaz meg.

„A Védett Társadalom Alapítvány elfogadhatatlannak tartja, hogy 2022-ben Magyarországon bárkit hátrány érjen amiatt, hogy normalitáspárti gondolatokat fogalmaz meg a nyilvánosság előtt. Még inkább abszurdnak tartjuk, hogy Hess Dénes ferences szerzetesre próbálják ráhúzni a közösség elleni uszítás tényállását, mert egy, a Vasárnap.hu portálon január 6-án megjelent, Perintfalvi Rita teológusnőnek címzett nyílt levelében a katolikus egyház egyértelmű és világos tanításával összhangban nyilvánult meg.

Perintfalvi Rita hat nappal később, január 12-én nyilvános Facebook-posztban reagált, azt írta: »Szívesen válaszolok a ferences atyának! Az érvei nem csupán homofóbok, de el kell gondolkodni a közösség elleni uszítás tényállásának meglétén is!?« Továbbá kedvelte azt a – bejegyzésére érkezett – hozzászólást, miszerint Máltán »homofób gyűlöletbeszéd miatt kerül bíróság elé egy pap«, és Magyarországon is ezt kellene tenni.

Amennyiben a szavakból tettek lesznek, és Perintfalvi Rita vagy valamely követője tényleg feljelenti Hess Dénest, a Védett Társadalom Alapítvány frissen megalakult jogi szárnya, a Budapest Bizottság (BPB) ingyen és bérmentve ellátja a ferences atya jogi védelmét.

Nem hagyjuk, hogy a normalitás magyarországi képviselőit – akár bírósági eljárást is kilátásba helyezve – megpróbálják elhallgattatni!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A feljelentéssel való fenyegetőzés, és a homofóbozás nem vita, vagy ellenérv. Érvelhetett volna, bizonyára talált volna olyan Ferenc pápa idézetet, ami őt erősíti meg, de vagy nem ért a teológiához, vagy nem érdekli.

Perintfalvi egy hivatásos rohadék, olyan, mint a Homonnay volt. Abból él, hogy provokál, hírnevet szerez, fenntartja a hírnevét, aztán könyveket ad el, meg interjúkat ad pénzért, haknizik a médiában.

Ezeket a mondatokat személyes sértésként kezeled. Érintve vagy? Nyugodtan előbújhatsz, márkizaynak tetszene, támogatna. Ja nem, csak, ha fideszes lennél.

Perintfalvi szerint ez a legjobb, legboldogabb képe.
Saját mondatai szerint egy hedonista képet tett ki a facebookjára. Legalábbis ezt akarja elhitetni, vagy sugározni magáról.

Látod, erre a nőre ez nem vonatkozik.

"A gyűlölködés éltet, fiatalít:))"

Erre commenteltél.

quimby 2022. január 13. 17:24

Szedjétek le már azt a mongoloid képet....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés