Magyarország Európa sereghajtójává vált

2022. január 12. 7:03

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, megalázza őket a dölyfös hatalom.

„Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié! Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét.Az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket.

Eközben Magyarország Európa sereghajtójává vált. Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom. Itt az ideje a változásnak! Hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen! Április 3-án új korszak kezdődik: egy igazságosabb, tisztességesebb, ahol mindenki előtt megnyílik az út a felemelkedéshez!”

Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soha olyan rosszul nem éltem, mint 2002-2010 között.
Ha Gyurcsány kiváncsi, felsorolom, hogy miért?

Mit ér az olyan személy minősítése aki az egyik leghíresebb, gazdasági fejlődést kutató közgazdász, William Easterly és szerzőtársa, Steven Pennings megjelent kutatásuk szerint ,,Gyurcsány a világ egyik legrosszabb vezetője,, ?

,,A kutatásban használt három adatbázisból kettőben Gyurcsány Ferenc bekerült a világ legrosszabb vezetői közé, mivel kormányzása alatt átlagosan nagyjából 1-1,5 százalékkal rontotta a gazdasági növekedést évente. Az egyik listán a 18., a másikon a 21. legrosszabb vezető.,,
https://hvg.hu/gazdasag/201712..

Ez az eddig elbújtatott tróger takarodjon a közéletből, mert a nem-kormányzását, folyamatos országrontását, a produkált csődtömegét azóta is Orbánnak kell helyrehoznia!

Nem szégyen utolsónak lenni a visszavonulásban.

Sajnálom, hogy ennyire stupid és tökkelütött vagy: a Gyurcsány nyilatkozat kapcsán Gyurcsánnyal kell foglalkozni. Ha ezt nem látod be, inkább hallgass.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés