Durrannak a pezsgők, sírunk, az emberek ezresével vonulnak az utcákra és ünnepelnek

2022. január 12. 9:49

Jámbor András
Facebook
Még 82 nap a választásokig. Képzeljétek el, amikor visszatér a tisztesség az országba.

„Tehát áprillis 3. lesz a választás napja. Még 82 nap. Én most azt kérem, csukjátok be a szemeteket és képzeljétek el, hol vagytok amikor április 3-án este követitek az eredményeket, és lélegzetvisszafojtva várjuk majd, hogy bejelentsék azt a körzetet, amivel megvan a 100 mandátum az Egységben Magyarországért csapatának, a hat pártnak, amivel megvan a többség és amivel 12 év után vége van ennek a rémálomnak. VÉGE! Látjátok, ahogy durrannak a pezsgők, ahogy sírunk, ahogy az emberek ezresével Magyarország utcáira vonulnak és ünnepelnek.

És képzeljétek el, amikor visszatér a tisztesség az országba, amikor normális finanszírozást kap az egészségügy, az oktatás, amikor a rendőr, a tűzoltó, az ápoló, a tanár, a szociális munkás nem éhbérért dolgozik! Amikor visszatér a munkajog, ami nem a cégeket, hanem az embereket védi. Amikor Magyarország mindannyiunké lesz végre! A következő 82 napban, amikor kétségeitek vannak, amikor nehezebb, akkor csak csukjátok be a szemeteket és képzeljétek el ezt újra! Mert ezért küzdünk, és mert győzni fogunk!”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem annyira rossz a helyzet, hogy mást kellene csinálni. Hanem csak jobban.

Én is azt kívánom, legyen vége ennek rémálomnak, amit a moslék művel, sírjanak csak, mi meg durrantsunk pezsgőt, vonuljunk az utcára!

Álmodik a Jámbor-nyomor. Az ellenzék lepukkant-szétesett állapota és a győzelmi mámor vízionálásának éles kontrasztja után április 3-án jön nekik a macskajaj.

Még 81 napig álmodozhatsz és képzelődhetsz koma. Használd ki, mert azután szembejön a valóság és meg kell magyaráznod, hogy miért hülyék és fasiszták a magyarok. Csak az vigasztaljon, hogy te is így jársz jobban, mert négy évig tovább álmodozhatsz, ám ami a tieid után jönne, attól te is összeomlanál és úgy járnál mint a felmenőid, odalenne a hited a kommunizmusban, barátom.

Jámbor optimizmusa nem alaptalan. Miért is? Például a zsidókérdés felvetéséből is az ellenzék húzhat választási hasznot. Az MZP-t irányító stáb jól ismerte fel, hogy a Medián 2016-os felmérése, amely szerint a magyarok egyharmada antiszemita, alkalmas lehet szavazatszerzésre. S meg is lépték.

MZP a választók arcába lökte, hogy a Fidesz egy zsidó párt, sugallta a korábbi, "Zsidesz" szlogent. Mindez felébresztette a jobboldali, főleg jobbikos szavazók körében a kormányellenességet, s z ingadozók közül biztosan sokan fognak az ellenzékre szavazni.

Zseniális húzás, hiszen az antiszemita jobbikosok, nem jobbikosok, bizonytalanok nem az ellenzéki pártokban keresik a zsidókat, hanem a Fideszben. Fel sem fogják, hogy a kultúrfölényből adódóan a balliberális zsidó elit eszközként használja őket a hatalom megszerzése érdekében.

MZP kijelentésére alig horgadt fel a zsidó értelmiség, média, pártelit, mindenki tudta, tudja, hogy MZP ezzel csak szavazatokat visz az ellenzéknek. Hogy felszítja az antiszemitizmust, kit érdekel. Kormányon Jakab és vezérkarának goj tagjai kapnak majd valami morzsát.

A Szombat sem indított újabb vitát a zsidókérdésről, holott 2019-ben Szabó T. Gábor kijelentette, hogy a zsidókérdés mint ideológiai és politikai kérdés megmaradt.

A balliberális zsidóság tudatos közönyének, politikai számításainak igazolása Vágó István reakciója is. Ha ez kell, akkor a nácikkal is összefogunk, várjuk az antiszemiták szavazatait, csak legyőzzük Orbánt. Vágó is befogja az orrát, majd szellőztetnek Jakabék után, a fontos a pezsgőbontás.

Kormánypárti barátaim, még ne vegyétek meg a pezsgőiteket, nézzetek körül, mit tudtok még segíteni saját közösségi teretekben, beszélgessetek a bolti pénztárossal, a postással, a szerelővel, a Fidesz áprilisi győzelméért. El se olvassátok a közvélemény kutatási eredményeket, dugjátok be a fületeket, amikor fideszes politikusok, elemzők győzelmi jelentésekről beszélnek.

Áprilisban a globális nagytőkét, annak itteni ágenseit, ügynökeit kell legyőzni, fel kell gyűrni az ingujjakat. A mohácsi csata ahhoz képest ami áprilisban lesz, helyi csatározás volt. A törökök után, igaz 150 év elteltével, de talpra állt az ország.

Amennyiben áprilisban az ellenzék győz, nem lesz többé felállás, megszűnik az ország.

Aggasztó a mai fiatal generációk hazafias nevelése is. Kádár alatt a kommunisták idején nagyobb hazafiakat neveltek az iskolák, mint ma, tisztelet a kivételeknek.

Rendben, de például Te személy szerint mit teszel azért szűkebb, tágabb környezetedben, hogy az álom az álom maradjon? S ez érvényes mindnyájunkra, akik a normalitásra, a megmaradásra szavazunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés