Amikor Rónai Egon percekig lebegteti élő adásban, hogy Márki-Zay antiszemita

2022. január 12. 10:37

Trombitás Kristóf
Facebook
Akkor már tudod, hogy az ellenzéki kampány nem halad zökkenőmentesen.

„Amikor Rónai Egon percekig lebegteti élő adásban, hogy Márki-Zay antiszemita, akkor már tudod, hogy az ellenzéki kampány nem halad zökkenőmentesen.”

Fotó: Képernyőkép (ATV)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én már előtte is tudtam. Múlt nyáron készült az a balatoni videó, ahol Hollikkal küzdött ez az ütődött zsebnapóleon. Habzó szájjal, eszelős tekintettel, teljesen kikelve magából. Aki látta azt a videót (direkt nem vitát írok), az tudja, hogy egy ilyen sérült emberrel semmi nem mehet zökkenőmentesen. Az az ellenzék pechje, hogy ők nem nézik ezeket a vitákat. Pedig, ha látták volna, biztosan nem ez az elmebeteget lenne a jelöltjük.

A Jobbik fegyvertársai mi mások lehetnek, meg a kommunistáké:

Louis Rapoport: Stalin's War against the Jews, The Doctor's Plot and the Soviet Solution, The Free Press, 1990. (Sztálin háborúja a zsidók ellen, az orvosok összeesküvése és a szovjet megoldás.)
Ebből való a következő megállapítás:
A furcsaság az, hogy mialatt a világ figyelme náci Németország antiszemita törvénykezésével és zsidóüldözésével volt elfoglalva, Sztálin valójában semmisített meg 500,000 és 600,000 között zsidókat a Nagy Terror idején megölt 10 millió között. A zsidó áldozatok aránya valószínűleg a legmagasabb volt a Szovjetunió nemzetiségei között. (54.old.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés