A Kétfarkú Kutya Párt elnöke szerint Márki-Zay Péter osztja meg az ellenzéket, nem ők

2022. január 12. 10:31

Kovács Gergely nem hagyta szó nélkül az ellenzéki miniszterelnök-jelölt vádjait.

2022. január 12. 10:31
null

Keményen nekiment a Facebookon Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, miután Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorának kedd esti adásában arról beszélt, hogy szerinte mindenki, aki az előválasztáson nem mérettette meg magát és ezután el akar indulni a választáson, az valójában a Fidesz érdekeit szolgálja, mert megosztja az ellenzéki szavazatokat – írja az Index. Hozzá tették: Márki-Zay arról is beszélt az interjúban, hogy korábban könyörgött a Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy vegyenek részt az előválasztáson, valamint azt is megígérte nekik, hogy a közös ellenzéki listán kiharcol nekik egy helyet.

Ki oszt meg kit?

Erre reagált a párt elnöke a közösségi oldalán, írja az Index. Kovács Gergely szerint az ellenzéki szavazókat nem ők, hanem éppen Márki-Zay Péter osztja meg azzal, hogy

Hozzátették: Kovács Gergely szerint az sem igaz, hogy Márki-Zay könyörgött volna nekik, hogy induljanak az előválasztáson, nem beszéltek vele ilyenről. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke felteszi bejegyzése végén a kérdést:

Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2022. január 12. 17:44
Maki futóbolod zagyva a géhibás kétfarkú semmitmondó lufi
masikhozzaszolo
2022. január 12. 16:34
Lompos bús kutya csahol Soros mulat valahol.
johannsebastian
2022. január 12. 15:16
Bár Kovács sem tud kellő távolságot tartani mindkét oldaltól. Inkább az ellenzéknek nyal! Pedig két farka is van!
Rocktoberi
2022. január 12. 14:48
Honnan lehet tudni, hogy Maky hazudik? Mozog a szája...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik