A zsidóinspektor

2022. január 11. 7:32

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Márki-Zay mielőtt porszívóügynöknek állt, nyilván antropológusnak (is) kiképezték az amishok.

„Mindenkinek van valami hobbija. Kell az, hogy ne csavarodjon be az emberfia a napi mókuskerékben. Az egyik bélyeget gyűjt, a másik panellakásokat, a harmadik el akarja adni a feje fölül a munkahelyét (Városháza). Ám akad olyan is – nevezzük az illetőt Márki-Zay Péternek –, aki szabadidejében homoszexuális és zsidó fideszesek számlálásával, lajstromozásával foglalatoskodik.

Ez a szenvedélye, kedvenc időtöltése. Őkelme erre gerjed. »A Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés. […] Egyet tudok konkrétan, én őt nagyon nagyra becsülöm« – így és ezt mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje szokásos vasárnap esti nagymonológjában. (A háttérben fölsírt egy Gyöngyösi Márton.) Márki-Zay Péternek ugyanis pontos szakismeretei vannak az emberek származásáról, faji eredetéről, genetikai adottságairól. Mindenkiről (is) tudja, kicsoda-micsoda.

Őt nem lehet csak úgy megtéveszteni holmi útlevelekkel, amelyek alapján a fideszesek – első blikkre – talán »magyar állampolgárnak« tűnhetnek. Hogyisne! Márki-Zay rendelkezik a dolgok mögé látás képességével. Mielőtt porszívóügynöknek állt, nyilván antropológusnak (is) kiképezték az amishok. Gondolom, van neki speciális készüléke, hogy leméregesse a fideszes politikusok orr–fülcimpa távolságát, azonosítsa a szükséges dőlésszögeket, íveket és hajlatokat.

S ha netán a számbavételre kijelölt, fajilag zsidógyanús fideszes  nem engedné testközelbe Pétert a colstokkal (ami méltányolható reakció), akkor szakértő úr a távolból, szemrevételezéssel is elvégzi az inspekciót százszázalékos pontossággal.”

Fotó: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés