Valóban bevándorlóországgá válunk?

2022. január 11. 8:11

Kötter Tamás
Facebook
Márki-Zay Péter, hasonlóan gazdájához, a globalista elitek politikáját tette magáévá.

»Szerintem mondjuk meg a nézőknek, hogy ezek az emberek jönni fognak, nagyon jönni fognak. Mi csak azt tudjuk velük csinálni, hogy szépen bánunk velük« – nyilatkozta a 2015-ös menekült hullám idején Gyurcsány Ferenc, valahol Röszke környékén, szerb oldalról.

Az azóta a baloldal és a Márki-Zay »kirakatpolitikus« állítólagos vezetésével induló Összefogás vezetőjévé magát kinővő bukott miniszterelnök semmit sem tanult a kölni, párizsi, londoni, berlini ( sorolhatnánk egész nap) – legutóbb a milánói szilveszter – »sajnálatos« eseményekből, véres támadásokból és a kulturális »sokszínűség« példájává váló francia vagy éppen svéd nagyvárosok No-Go zónáiból. Eltelt hét év, és minden józanul gondolkodó, a kontinens kulturájáért aggódó európai felemelte a szavát az invázió ellen. (...)

A baloldali kulturális, gazdasági és pénzügyi elit, a baráti média segítségével, minden kudarc, segélykiáltás ellenére tovább erőlteti ezt az őrületet. A magyar baloldal, ahogy egész története során, most sem tesz mást, mint az őket támogató aktuális nemzetközi hatalom és a nyitott társadalom néven futó ideológia szolgálatába szegődik, így nem lepődünk meg azon, hogy a baloldal tényleges vezére, Gyurcsány Ferenc a minap így nyilatkozott a magyar határvédelemről: »a magyar kormánymenekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan«.

Természetesen Gyurcsány klónja, Márki-Zay Péter, hasonlóan gazdájához, a globalista elitek politikáját és társadalomfilozófiáját tette magáévá, amikor a témában ilyen és ezekhez hasonló egyszerre naiv és egyben életveszélyes kijelentéseket tett:

  • »a menedékkérők emberi jogait biztosítani morális kötelességünk, és a programunk része, de nem fogjuk rányomtatni a választási plakátjainkra«, 
  • »pillanatok alatt lehet, egy-két generáció alatt integrálni az oda bevándorlókat«,
  • »nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak legkésőbb egy-két generáció múlva«,
  • »összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére«.

Valóban bevándorlóországgá válunk, és egy idő után már csak megtűrt vendégek a hazánkban vagy Magyarországban a magyarok története folytatódik tovább?! Erről is szól a 2022-es választás. És itt csak egyszer lehet hibázni!”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés