Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig

2022. január 11. 16:23

Karácsony Gergely
Facebook
Április 3-án az Egységben Magyarországért leváltja Orbán lelketlen, korrupt, kapzsi rendszerét.

„Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét.

Az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket.

Eközben Magyarország a térség sereghajtójává vált. Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom.

Itt az ideje a változásnak!”

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 214 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kretén! Nem megy ez nektek!

Egyre aljasabban hazudsz, KamuGeri.

Maradjunk abban: a térség sereghajtójává éppen a ti kormányzásotok alatt váltunk. 2010 után egészeb más az ábra, dinamikusan felzárkóztunk a térségre, jó pár mutatóban pedig az éllovasok között vagyunk. Konkrétan ugye pl. VISSZAELŐZTÜK SZLOVÁKIÁT GDP-ben, hogy mást ne mondjunk... ha meg a bérszínvonalat, foglalkoztatottságot, lényegében akármit a ti 2010-es örökségetekhez viszonyitunk: ÉG ÉS FÖLD. Könyörgöm, bruttó 70 ezer forinttal adtátok át a kormányzást, és jó ha kettőszázezret keresett bruttóban egy ORVOS... mi a frászt ugatsz "megalázó bérekről" meg embermilliókról?

"A miniszterelnök-jelölt arra szólította fel a választási szerveket, hogy azonnal tegyék elérhetővé a www.valasztas.hu honlapot, Áder Jánost pedig arra, hogy "meg ne próbálkozzon azzal, hogy ha Orbán Viktor elveszíti a parlamenti többségét, (...) mégis őt bízza meg a kormányalakítással, hiszen pontosan tudjuk, hogy nincs olyan ellenzéki párt, amely ezzel a bandával, a Fidesszel kormányozni akarna"."

Kiírták már az országgyűlési válaztásokat? Én nem tudok róla.

romlott volt a kakao hogy fosol tole ertem, de miert a szadon keresztul?

Ah, látom már én is. Jó, hogy a lehető leghamarabb vége ennek a
szánlamas műsornak.

A sokszorosan lebőgött Kis-Karácsony rossz reklám az amúgy is rossz ellenzéknek...

Bezzeg a tanácsadóid a 40 rabló nem élnek megalázó bérekből.

Természetesen nem. Jobbhorog az oldalbordákra, majd jobb felütés az állcsúcsra.

Remélem, 2024-ben Feriék leveszik a sakktábláról ezt a bárgyún vigyorgó hülyegyereket.

A poszt-kommunista vergődés korszakára gondolsz?

Majd ír az Ádernek(!) (DDD), hogy ne merje elfogadni a választás eredményét.
Vagyis:
- Halló, Áderrel beszélek?
- Igen, én volnék, te vagy az Gergő?
- Azt nem mondom meg! De nehogy el merd fogadni a választás eredményét!
- Halló, nem értem, éppen halat sütök. Mit ne csináljak?
- Fejeddel felelsz érte, feles többséggel lenyakazunk!

A Pozsonyi úton megszólított az egyik ismerősöm, s megkérdezte, hogy MZP mikor fog bennünket Lipóciában listázni, hol lesz az új budapesti gettó, eladja-e üzletét, s átutaljon-e mindent Svájcba, s maga is menjen oda, vagy alijázzon? Megbeszéltük, hogy egyenlőre maradjon, s április harmadikán menjen el szavazni a magyarság és az itt élő zsidóság megmaradását egyedül garantáló mostani kormánypártokra.

Elmesélte, hogy már túl van a Demszky szindrómán, akkor annak snájdigsága miatt szavazott rá. megállapítottuk, hogy Karácsony mosolya is álságos, primitív, Demszky intellektusa mellett Karácsonyé eltörpül, Karácsony szégyene a fővárosi balliberális pártoknak.

Orvos szomszédom megkérdezte, hogy szerintem MZP győzni fog? Mondtam, hogy szégyen lenne az országra, de a zsidóságra is, ha ez bekövetkezne. Nem volt köztünk vita. Karácsonyról már régóta nem váltunk szót, nincs miért, ahhoz valakinek meg kell ütnie egy bizonyos szintet.

Szomszédom , több barátomhoz hasonlóan felvetette, hogy értetlenül áll a hazai balliberális zsidóság intellektuális igénytelensége előtt. Nem érti, hogy miért dőlnek bele saját kardjukba, miért dolgoznak saját családjuk, gyermekeik ellen azzal, hogy a DK-ra, az MSZP-re, a Jobbikra, az LMP-re, PM-re szavaznak. Mi a baj azzal ha éppen egy tehetséges goj a miniszterelnök? Miért kell a lakótelepieket, a fővárosiakat Orbán, saját érdekeik ellen hangolni? Az árnyékban mindig jobban és nagyobb békességben éltünk.

Javasoltam neki, hogy zsidóként - könnyen fel fognak bennünket ismerni - menjünk ki Rákospalotára, vagy éppen Békásmegyerre, s spontán, az utcán, a piacon kérdezzük meg az embereket, az ott élők lelkes balis szavazók, a kutya sem érti, hogy miért.....mért jó nekik, ha ránk szavaznak, mármint nem személy szerint, hanem a zsidó balliberálisokra? Mi nekik ebből a haszon? Mivel lesz nekik jobb, ha a balliberálisok vezetik újból az országot, a saját gyermekeik, vagy a balliberális elit gyermekei járnak jól? S megkérdezzük, hogy az RTL sugározta értelmezésen túl, van-e saját véleményük a világról?

Nem zártuk egy ilyen kísérlet lehetőségét. Orvos szomszédomnak ennél szuperebb ötlete volt. Javasolta, hogy öltözzünk be négernek - talán sikerül - , s járjuk körbe Lipócia üzleteit, a kóser szakaszt is beleértve. Ne köszönjünk, csak vásároljunk, s ne fizessünk, ha ez nem tetszik, mutassunk be a tulajnak, az eladónak, szokjanak az új nyugat-európai trendhez, az új nyugat-európai balliberális hétköznapokhoz. Ez sem rossz ötlet.

Másik ötletét, hogy varrjunk egy olyan szövetségi zászlót, amelyen együtt van mindenki, a zsidóktól a nácikig, s ezzel a zászlóval, jobbikos feketébe, bakancsba öltözve vonuljunk fel Lipócia utcáin, skandálva, hogy április harmadikán jövünk, MZP a vezérünk...hát ezt már nem javasoltam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés