Az izraeli miniszterelnök köszönetet mondott Orbán Viktornak

2022. január 10. 21:16
Azt köszönte meg Naftali Bennett, hogy Magyarország következetesen támogatja Izraelt.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő este telefonon tárgyalt Naftali Bennett izraeli kormányfővel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. A megbeszélésen, amelyről az izraeli kormányfő hivatala is közleményt adott ki,

Bennett megköszönte Orbán Viktornak, hogy Magyarország következetesen támogatja Izraelt a nemzetközi intézményekben.

A felek megállapodtak abban, hogy számos területen folytatják a kétoldalú együttműködést és rendszeres kapcsolatot tartanak fenn – olvasható a tájékoztatásban.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Haaretz pool/Emil Salman

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Izraelnek nem mindegy, hogy a Magyarországon élő zsidóság a nácikkal képzeli-e el a jövőjét, vagy a normális magyarokkal. Egy olyan magyar kormányt támogat, amely megőrzi nemzete, benne a zsidóság értékrendszerét, múltját, nyelvét, kultúráját, identitását, vallását, gyökereit, vagy egy olyan gyökértelen balliberális zsidó értelmiséget, amely antitézise a fent felsoroltaknak, amely segédcsapata Európa iszlamizációjának, a magyarság és a zsidóság felszámolásának. Ennyi, s nem több.

Ma este mondta az atv-ben egy egyetemi tanár, hogy OV ördögi módon antiszemita a Soros emlegetesével, ugyanakkor támogatja a zsidókat.

Azt hittem, az ellenzék végre megértette, hogy nem Soros vallásával van baj ( nincs is neki), hanem a tettei problémásak.

Jogos a felvetésed, de hidd el, hogy sokan tudjuk, hogy a normalitásra, Orbánra kell áprilisban szavaznunk. Mindannyiunk megmaradására. Megígértem a gyermekeimnek, unokáimnak, hogy ezért fogok küzdeni. Csak remélni tudom, hogy a magyar zsidóság felelősen gondolkodó többsége is Orbánra fog szavazni.

Nem jól tudod, mert múlt kedden bukott meg a patás.

A palesztin terroristák által érzékenyített izraeli zsidóknak kicsit mások az indítékaik, mint az ittenieknek. 2015-ben Londonban a Cityben hatalmas kivetítőkön mutatták újra meg újra a vágással hamisított videót arról, hogy a magyar rendőrök milyen brutálisan lökik a sínek közé a menekült nőt. A fiamat meg az ottani kollégái elszörnyedve kérdezték, hogy mégis hogyan történhet ez meg Magyarországon. Amikor elmondta nekik, hogy annak a videónak voltak ám más részei is, amelyek egészen más történetet mutatnak, egyedül egy izraeli kolléga állt ki mellette, bizonygatva, hogy a nyugati sajtóban ez a "kreatív" hírszolgáltatás már régi gyakorlat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés