Képesek leszünk bármitől megvonni a támogatást

2022. január 9. 15:41

Kovács Gergely
Facebook
Ez az MKKP.

„Maximálisan kiállunk az ügyek mellett, minden létező követ megmozgatnánk politikusként, hogy ezen tervek megvalósulhassanak. Képesek leszünk bármitől megvonni a támogatást, hogy ezzel is segítsük az adott terület fejlődését. Nagy figyelemmel kísérjük a dolgok alakulását, hogy ha úgy érezzük, az szükséges, akkor közbeavatkozzunk vagy ha épp azt kívánja a helyzet, ne tegyünk semmit. Intézkedéseket foganatosítanánk, bizottságokat hívnánk össze és megfogalmazásokat terjesztenénk elő.

Tervezzük továbbá hivatalos eljárások elindítását, a körülmények figyelembe vételét és fontos szavak gyakori ismételgetését. Számolunk a lehetséges kimenetelekkel, belátható időn belül tartva a megfelelő tájékoztatást és a koncepció tervdokumentálásának áttekintését. A hatályos jogszabályok változása iránti érzékenység, az elvárt visszacsatolásokra való fogékonyság, a dinamikus, ám mégis megfontoltan visszafogott neokonceptualista országvezetés: ez az MKKP.”

(Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És ezekre szavazni fognak az emberek.

Egy hajléktalan különb programot fogalmazna meg. Gyökértelenek, értékrend nélküliek vagytok. S nem magyarok. Nem magyar zsidók. Ugye emlékszel az általam egyetlen komoly szociológusnak tartott Kovács András /CEU/ felmérésére... a magyar zsidók nem magyarnak, hanem európai polgárnak tartják magukat. A seggünket le kell tenni valahová.

Azt is mondták, hogy külön indulnak a választáson. Aztán változtattak, ugyan külön indulnak, de a billegő körzetekben nem indítanak jelöltet, de ha mégis, akkor nem kampányolnak érte.
Tényleg viccpárt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés