Megvan az ISZOMM államfőjelöltje

2022. január 8. 7:52
Pál Éva bízik abban, hogy az ellenzék parlamenti képviselői felsorakoznak mögé, mert, mint mondta, az ISZOMM „nemzeti egységet” képvisel.

Az ATV Egyenes beszéd péntek esti vendége Pál Éva és Szanyi Tibor volt, ahol bejelentették: megvan az ISZOMM államfőjelöltje.

„Nemzeti egység”, „Göncz Árpi bácsi”

Pál Éva abban bízik, hogy az ellenzék parlamenti képviselői (mivel saját jelöltjük nincs a köztársasági elnöki posztra) felsorakoznak majd mögé, mert, mint mondta, az ISZOMM „nemzeti egységet” képvisel. Arra a kérdésre, hogy miért Pál Éva teremtené meg ezt a nemzeti egységet, a jelölt felemlegette „Göncz Árpi bácsit”, akit „élettapasztalata egy szerethető emberré tett”. 

Szanyi Tibor a műsorban a Novák Katalint érintő ellenzéki kritikákra is utalva azt mondta: nem volt olyan köztársasági elnök, aki ne lett volna valamilyen párt jelöltje. Mint mondta, Pál Éva mögött már felsorakozott egy szavazó, Székely Sándor képében, további 39 voksot szeretnének még begyűjteni az ellenzéki politikusoktól. 

Nyitókép: atv.hu

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ajaj, van itt baj.

Várom, hogy előkerüljön Drotár Adrienn.

https://www.google.hu/search?q..+adrienn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj38JSt3aH1AhUD_qQKHRMiALcQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1536&bih=948&dpr=1

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés