Bolondok földjén

2022. január 6. 7:09

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Márki-Zay is azt mondta, eltörölné az általa borzalmasnak titulált gyermekvédelmi törvényt.

„Óriási veszély fenyegeti az embert, ha a bolondok földjén jár, ahol minden másképp van, mint ahogy azt a józan ész diktálná. Hajlamosakká válunk legyinteni az újabb és újabb hajmeresztő jelenségekre, és szép lassan természetessé válik az is, amit korábban dermesztőnek találtunk. Ezért mindig fokozott óvatossággal ereszkedem a balliberális propaganda földjére, ahol a képtelenséget tartják szabadnak, igazságosnak és szolidárisnak, míg a természetest gátlástalanul lenácizzák.

Teljesen természetesnek gondoltam, hogy gyermekkorban a fiúk dömpert tologatnak, a lányok pedig babáznak. Teljes joggal néztük hülyének Rákosiékat, bár hangosan persze nem mertünk röhögni, amikor arról tanultunk, a traktorok nyergébe kényszerítették a nőket. És játszottunk papás-mamást, doktorosdit a szomszéd kislánnyal, fiúként felpróbáltuk anya magas sarkú cipőjét, örültünk, hogy nekünk majd nem kell ilyet hordanunk, a lányok is biztos belebújtak kíváncsiságból apa bőrébe néha, és mindez a játék része volt.

Közben pedig felfedeztünk mindent, amit kellett, és meg is beszéltük kuncogva a haverokkal. Amikor pedig nagyobbak lettünk, és Pannika néni a fogmosás fontosságáról beszélt szexuális felvilágosítás címén, mi is rendkívül kínosan éreztük magunkat. Korábban nem is érdekelt, akkor pedig már nem voltunk kíváncsiak rá, ki mit beszél erről a témáról. Saját tapasztalatokat akartunk. Így aztán evidens, hogy nehezen viselem azokat, akik azzal traktálnák kiskorú gyermekeinket, hogy lehet ezt másképp is csinálni.

Ezzel szemben ma már a »haladóknál« létezik olyan óvoda, ahol havonta egyszer nemváltó napot tartanak, a fiúk lány-, a lányok fiúruhában kötelesek megjelenni. Ha bármelyik szülő fellázadna ez ellen, feljelentenék és kirúgnák az állásából. Van olyan helye a világnak, ahol szülők tömegei tömik hormonokkal serdülő korú gyermekeiket, hogy nemi jellegük ne fejlődjön ki, és olyan is, ahol az édesapát hurcolták meg, mert nem adta hozzájárulását tizenéves fia nemváltó műtétjéhez.

Létezik olyan iskola, ahol a gyerekek fellázadtak kedvenc írónőjük, a Harry Potter szerzője ellen, mert azt merészelte mondani, menstruálni csak az tud, aki valóban nőnek született. Át is keresztelték a Rowlingról elnevezett termet. Miközben transznemű férfi elítéltek erőszakolják a börtönökben az igazi nőket, Angliában arról vitatkoznak, járhatnak-e lányiskolába az önmagukat lánynak tartó fiúk. Az Európai Parlament pedig határozatot hozott arról, hogy a férfiak is szülhetnek.

Hogy mindez messze van? Hogy nálunk ilyen nincs? Akkor kapaszkodjanak meg! Én sem akartam elhinni, de sajnos igaz: a Magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Szövetség már 2016-ban véleményezte a Demokratikus Koalíció választási programjának tervezetét, amelyben az »azonos nemű párok házasságára vonatkozó szövegrész pontosítására és a transzneműek önrendelkezési joga biztosításának szerepeltetésére« is tettek javaslatot. Erős a gyanú, hogy azóta a moslékkoalícióban összejött valamennyi párt élt ezzel a nagyszerű lehetőséggel.

A Momentum egy LMBTQ+ szakpolitikai javaslatokat tartalmazó dokumentuma szerint például biztosítani kell a megfelelő szexuális felvilágosítást az iskolában. Ezért támadják a gyermekvédelemről szóló törvényt, ezért próbálják jó előre lejáratni az erről szóló népszavazást. Ezért bélyegeznek mindenkit homofóbnak, aki felszólal azért, hogy legalább a gyerekeinket hagyják békén, mert kormányprogramjuk meghatározó eleme az érzékenyítésnek csúfolt agymosás beengedése az óvodákba és az iskolákba. Márki-Zay is azt mondta, eltörölné az általa borzalmasnak titulált törvényt. Isten óvja meg tőlük a gyermekeinket!”

Nyitókép: YouTube

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Őrület, és nem lesz vége. Ebből Európa és Amerika már nem tud visszafordulni.

monuskaroly 2022. január 5. 18:01
12
@nick89
Olvastam. Közbeszerzés! Mi a baj?"Tájékoztató az eljárás eredményéről

A közbeszerzési eljárás eredménye

Építési beruházás

Jogalap:
2014/24/EU irányelv
I. szakasz: Ajánlatkérő

I.1)
Név és címek
Hivatalos név: Citadella Vagyonkezelő Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Nemzeti azonosító szám: 28794055241
Postai cím: Ybl Miklós Tér 6.
Város: Budapest
NUTS-kód: HU1 Közép-Magyarország
Postai irányítószám: 1013
Ország: Magyarország
Kapcsolattartó személy: Finta Sándor
E-mail: finta.sandor@varkapitanysag.hu
Telefon: +36 303861157
Fax: +36 303861157
Internetcím(ek):
Az ajánlatkérő általános címe: http://www.varkapitanysag.hu
A felhasználói oldal címe: http://www.varkapitanysag.hu
I.4)
Az ajánlatkérő típusa
Egyéb típus: Nonprofit Kft
I.5)
Fő tevékenység
Egyéb tevékenység: ingatlanfejlesztés
II. szakasz: Tárgy

II.1)
A beszerzés mennyisége
II.1.1)
Elnevezés:
Citadella felújítási munkálatok - 2. lehívás

Hivatkozási szám: EKR001635852021
II.1.2)
Fő CPV-kód
45212314 Történelmi műemlékkel vagy emlékművel kapcsolatos építési munkák
II.1.3)
A szerződés típusa
Építési beruházás
II.1.4)
Rövid meghatározás:
Vállalkozási szerződés citadella felújítási munkálatai vonatkozásában - 2. lehívás.

II.1.6)
Részekre vonatkozó információk
A beszerzés részekből áll: nem
II.1.7)
A beszerzés végleges összértéke (áfa nélkül)
Érték áfa nélkül: 5 332 061 322.00 HUF
II.2)
Meghatározás
II.2.2)
További CPV-kód(ok)
35821100 Zászlórúd
45210000 Magasépítési munka
45212314 Történelmi műemlékkel vagy emlékművel kapcsolatos építési munkák
45223000 Szerkezetek építése
51122000 Zászlórúd-telepítési szolgáltatások
II.2.3)
A teljesítés helye
NUTS-kód: HU110 Budapest
A teljesítés fő helyszíne:
Budapest (részletesen a műszaki leírásban kerül meghatározásra)

II.2.4)
A közbeszerzés ismertetése:
Zászlórúd építés

A Citadella várfalakkal zárt területén kerül elhelyezésre a nemzeti zászló, illetve annak tartószerkezete. A zászlótartó rúdszerkezet több elemből álló változó keresztmetszetű előregyártott acél cső, amely csúcsmagassága a helyszíni összeszerelés után 35 méter.

A nemzeti zászló mérete 6X12 méter, melyet motoros szerkezet von fel. A mozgató szerkezet elektromos betáplálásának kiépítése is ebben a fázisban készül el, de az áramellátást biztosító esetleg szükséges ideiglenes transzformátor telepítése külön beszerzés tárgya.

A zászlórúd alapozása a dolomit sziklára készített ágyazatra épített vasbeton tömbalappal történik"

Az a baj, mint a többi NER-közbe szerzésssel.
Hogy loptok eszetek nélkül és még nektek nagy a pofátok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés