Olasz lap: Bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak Homonnay halála ügyében

2022. január 5. 11:37
A baloldali politikai aktivistát szerdán boncolják, és vizsgálják a térfigyelő kamerák felvételeit, telefonjának adatait és közösségi oldalait is, írja a Corrierre della Sera.

További vizsgálatokat rendeltek el Homonnay Gergely, magyar politikai aktivista halálának ügyében. A hatóságok az ügyészség meghatalmazása után bűncselekmény miatt nyomoznak – írja a Corrierre della Sera.

A lap szerint szerdán lesz a boncolás a Policlinico di Tor Vergata klinikán, de amíg meglesz ennek az eredménye, addig is vizsgálják a térfigyelő kamerák felvételeit, telefonjának adatait és közösségi oldalait is. Utóbbi oldalakat azért, mert ezeket használta arra, hogy kifejezze ellenérzését az Orbán Viktor által vezetett magyar kormány intézkedései ellen, és ezeken a felületeken is támogatta a civil- és melegjogokat.

Rendőr jelenlétében pakolták össze Homonnay cuccait Rómában

Homonnay Gergely bérelt lakásába csak rendőrrel együtt mehetett be az ügyvédje. Bővebben is érdekel...

(Fotó: Hommonay Gergely Facebook-oldala)

Összesen 376 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Legújabb: Orbán ereszen csúszott le a török fürdőbe.

Te érted, amit ideírtál?

Valóban. Ez a konteó azonban ott bűzlik, hogy az ördög ügyvédje minőségében a Patásnak ÉLVE lett volna szüksége Homonnayra. Vagyis, ha pl. előállítják, perlik őt "ördög ügyvédje" minőségében, akkor a korábbi felfüggesztettje után befigyelhetett volna egy letöltendő is, hacsak el nem mondja, mit tud az ügyben és terhelőleg nem nyilatkozik valakire, aki kevésbé "feláldozható".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés