Családi pótlék emelése? Köszönjük, nem. Azaz: köszönjük, ne!

2022. január 4. 15:37

Forgács István
Index
Az igazán progresszívek mára már eljutottak oda, hogy tényleg nem szabad szülni.

„Merthogy azzal elpusztítjuk a bolygót. Merthogy a sok gyereket fel kell nevelni, esznek, isznak, pelenkákat töltenek tele, leutaznak vidékre a nagymamához, és 12 évesen nekik is kell telefon, rántott csirke és hagymakarika.

Szóval beleállni abba, hogy nem kell több gyerek, az maga a modern klímavédelem.

Persze az ő olvasatukban nem Nigériában vagy Bangladesben releváns ez a kérdés, hanem Európa közepén, de az most szerintük azért nem érdekes, mert magasztosabb célok is kapcsolódnak hozzá, ugyanis az Orbán-kormány nem tiszteli a nőket, létrehozta Gileádot, hiszen itt a nők be vannak terelve a konyhába, ahonnan egyenes út vezet a szülőszobába, hogy aztán üzemszerűen teleszüljék a Kárpát-medencét. És mivel minden kis- és nagygyermekes családot adójóváírással, adó-visszatérítéssel, otthonteremtési támogatással, ingyen tankönyvvel, a rászorulók esetében ingyenes óvodai és iskolai étkezéssel, kamatmentes hitelekkel korrumpál ez a diktatúra, a gyermekvállalás-ellenes bátor (és újra leírom: progresszív) hozzáállás egyben a demokrácia védelme is, illetve az utolsó reménye annak, hogy itt majd újra az legyen valamikor. Merthogy szerintük az éppen megint nem létezik. 

Az viszont vitathatatlan botszúrás a küllők közé, hogy ugyanezek a progresszívek fakadnak látványosan sírva, ha kiderül, hogy a kormány nem tervez családipótlék-emelést. És ugyanők hálásak a lelkük mélyen krokodilkönnyeket hullajtva Elődnek, Dórának meg a többi radikálisnak, akik »babagyárat« emlegetnek, és a végítéletet látják abban, hogy szerintük lassan, de biztosan, két-három évtizeden belül megfordulnak majd a demográfiai viszonyok a cigányok és a többségiek között. Éppen január elsején reggel derült ki ugye, hogy egy egészen fiatal – valószínűsíthetően cigány kismama – negyedik gyermekét szülte az éj leple alatt. A nácik ellen pedig mindig küzdeni kell a progresszívek szerint.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért hazudsz? A magyar népesség száma 40 éve, azaz 1981 óta csökken.
Ugyanakkor a születések száma pont az utóbbi 10 évben emelkedett.

Az kimondottan hasznos, ha a magadfajták nem szaporítják magukat. Javul az emberiség minősége.

20-40 év múlva kinek az adójából tartják fenn számodra (is) a közigazgatást, infrastruktúrákat? Ki fog gondoskodni rólad, mikor beteg leszel, ki fogja elvinni a lakásod mellől a szemetet? Ki fogja üzemeltetni, fenntartani az áramszolgáltatót pld ha nincs következő generáció, mikor már vén trotyi leszel? Csak kérdem...

Ez egy szuper ötlet és a Fidesz meg is fogja csinálni. Nem biztos, h. Forgács olyan nagyon szívesen válna kormányzati tényezővé. Lehet, h. ez így jó, kívülről megmondani a valóban tutit.

Ezért a kibaszott szóért, hogy rohad, képes voltál december 24-én reggelni és azóta papagájként szorgoskodni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés