Péterfy Bori: Ha nem bukik meg az Orbán-rendszer, akkor nagyon sötéten látom az eljövendő éveket

2022. január 3. 18:08
„A butaság és a sötétség uralma ez” – fogalmazott a művésznő.

„Főleg a színházszakma tekintetében függ nagyon sok minden attól, hogy megváltozik-e a rendszer. Ha megbukik a kormány, akkor talán a művészet és a kultúra, illetve a gondolkodó, alkotó emberek visszakapják a helyüket a társadalomban, és talán nem lesznek többé a hazaáruló, liberális közellenség státuszában" – idézte a Pesti Riport a színész- énekesnőt, aki az RTL.hu-nak adott interjút.

A lap kiemeli: a művésznő abban is reménykedik, hogy megváltozik az az igazságtalan forráselosztás, ami most uralja a színházi és a filmes szakmát. „Akkor újra el tudnának indulni azok az alkotóműhelyek, azok a társulatok is, amelyek jelenleg vegetálnak, vagy éppen sorra tönkrementek” – fogalmazott. 

A fideszes trollhadsereg azonnal támad

A színésznő elmondta azt is, hogy ha van egy ügy, amiért nyilvánosan kiáll, a fideszes trollhadsereg azonnal „fantasztikus” kommentekkel árasztja el az oldalait, amit elég gyomorforgatónak tart. „A butaság és a sötétség uralma ez” – tette hozzá. Péterfy Bori szerint a 2022-es parlamenti választás borzasztó nagy vízválasztó lesz. Úgy véli: „ha nem bukik meg az Orbán-rendszer, akkor nagyon-nagyon sötéten látom az eljövendő éveket”.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

 

 

Összesen 509 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"akkor nagyon sötéten látom az eljövendő éveket"

Sötéten látod? No, akkor vedd le a szemüvegedet.

Kit érdekel, hogy Bori magánember hogy látja a jövöt? A többség eddig is optimistán látta, s eztán is úgy fogja. Mert Orbánnál jobbat nem tudnak jelölni.

Aki a más fejében látja a sötétséget és a butaságot, az csak meggyőződéses européer és demokrata lehet.
Vagy kommunista, aki előtt nagy munka áll: tudást és világosságot verni a más fejébe. Erőszakkal, mivel mással.

Hát becsüljétek meg!
Elég sok ballibsi él Magyarországon, vegyétek a zenéjét, járjatok el a koncertjeire, hívjátok meg haknizni!

„Akkor újra el tudnának indulni azok az alkotóműhelyek, azok a társulatok is, amelyek jelenleg vegetálnak, vagy éppen sorra tönkrementek” – fogalmazott.

Ha vegetál vagy tönkremegy egy alkotóműhely, az mit jelent? Azt, hogy nincs rá fogyasztói igény. Elemi iskola negyedik osztály.

Bori, sokáig egy egész ország szeretett, most már egy fél ország gyűlöl. Megérte?

Mi is utáljuk a pofádat.

Nem ismerem ezt a nőt, a kultúra, a művészetek tekintetében van egy szigorú mércém. Szórakoztató elnézni a selejtek tobzódását.....ja meg olvasni a hozzászólásokat, Valodi, alias Ángyán bátyám eldobta a kapanyelet, s most kultúrszakért........

Egyébként meg szerintem meg kellene szavaztatni az embereket, hogy a kultúra mely ágait finanszírozzák állami költségvetésből, kiket tartsanak el a dolgozók, s melyek tartsák fenn önmagukat.

Dugd a kezedet a farzsebembe - ez a "művésznő" arspoetikája.
Viszont Homonnayról nem mondott - egyelőre - semmit?!
Pedig: "Czeglédy Csaba, Perintfalvi Rita, Bálint Natália, Dániel Péter és más közszereplő szerint, az író sosem fogyasztott drogot és mintaszerű életvitelt folytatott.[9]"
https://hu.wikipedia.org/wiki/..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés