Már az LMP egyik budapesti elnökségi tagja is nekimegy Márki-Zaynak

2022. január 2. 18:10
Bajkó-Sokoray István közösségi oldalán osztotta meg az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét bíráló cikket.

Az LMP-s politikus Twitter-oldalán osztotta meg az Index cikkét, amelyben szemlézik Kovács Gergely Márki-Zay Pétert kritizáló Facebook-bejegyzését. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke a cikk által idézett bejegyzésében azt írta: 

„Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság.”

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, az egyesült ellenzék közös miniszterelnök jelöltje újévi köszöntő beszédében úgy fogalmazott: „a covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de az előválasztáshoz csatlakozott fiatalok nagy többségben kormánykritikusak”.

Márki-Zay ezen kijelentése még a jobboldali elhajlással nehezen vádolható Amerikai Népszavánál is kiverte a biztosítékot, akik szerint „ennek az embernek emiatt most azonnal le kellene mondania a miniszterelnök-jelölti pozícióról, ha demokrata lenne”.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézegettem jobb híján a Babylont, nekem nagyon valószínűtlen volt, h. a 20-as években még lett volna lefejezés. Különben az az egész szál horrorisztikus volt, a pre-náci cselszövénnyel. Szörnyű idők voltak azok Németországban, de valahogy a Babylon maga volt a sötétség, bár az okos, törekvő Charlotte (?) felemelkedésének örültem, csak az nyomasztott, h. milyen világban zajlott mindez.

Összefogáááááás!
Előválasztááááás!

A 20-as években már béke volt, mégis, érezhető volt a filmben a 45-ös, rommá bombázott Németország, főleg mostanában, annak, aki tudja, h. mi lesz az igazi végkifejlet.

Szegény Sophie Scholl, az élet ezek szerint fölülírja a képzeletet.

Kapitány, kapitány fő a jókedv,
amíg tudsz nevetni baj sosem ér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés