A szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok

2021. december 31. 15:00

Szilágyi Gerda
[origo]
Édesapám lejáratását is felháborítónak tartom, mert Ő nem tett mást, mint adott.

„A szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok, ezt ő is nagyon jól tudja. Amikor ő kiválóan teljesített, minden nap arról álmodtam, hogy szeretném, ha én is ugyanilyen osztatlan figyelmet kaphatnék. 6 éve, hogy édesapámmal vagyok, mely az én döntésem volt, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam. Ha megengedik egy pár példát fel is sorolnék. Kiváló eredménnyel érettségiztem, álmaim egyetemére sikerült bejutnom, sportban pedig országos csúcstartó, valamint háromszoros felnőtt magyar bajnok vagyok. Junior VB-n hatodik, míg ifi EB-n ötödik helyezést értem el, egyébként meg kiegyensúlyozott vagyok (amennyire egy tizennyolc éves ember lehet). Mindezt úgy, hogy hosszú évek óta Édesapám egyedül nevel engem ereje felett teljesítve, részemre minden anyagi és nem anyagi támogatást megadva.

A fenti eredményeket ezúton is jelezném a MÚSZ Elnökének, aki, mint említettem, nem is tudja, hogy úszó vagyok, ami a nyilatkozataiból is kiderült számomra. Felvetül bennem a kérdés, hogyha az Elnök Úr nem ismeri a sportolói eredményeimet, akkor a családi életemmel kapcsolatos információk honnan kerülhettek a birtokába? Talán olyan források útján, akik hosszú évek óta nem képezik a családunk részét, és nem vesznek részt az életemben? Wladár Úr tudottan nem tagja a családomnak, ezért kérem tartózkodjon a családom minősítésétől, mert egyébként megfelelő jogi úton fogok lépéseket tenni - hiszen már én is jogásznak tanulok.

Felháborítónak tartom a MÚSZ Elnökének ilyen mértékű beavatkozását a családi életembe. Folyamatosan lejáratja mind az édesapám, mind az én személyemet. Kérdésként felmerül bennem az is, hogy Wladár Sándor, aki becsmérlő nyilatkozatot tett egy volt úszónőről, amely nyilvánosságra is került, hogyan mer minősíteni ezek után bárkit is, hova tovább egy köztiszteletben álló embert, aki ebben az esetben nem más, mint az édesapám.

Édesapám lejárató-kampányát, karakter gyilkosságát is felháborítónak tartom, mert Ő nem tett mást a magánéletben és az úszó sporton belül is, mint adott (sokakkal ellentétben, akik csak elvesznek). Édesapám személyiségét becsmérlő nyilatkozatok és személye ellene irányuló cselekmények, az én személyemet és a jövőképemet is sokban rongáljak. Wladár Sándor Úr tegnapi nyilatkozata, melyben az édesapám ellen folyamatban volt eljárást említi félremagyarázó, fél információkat tartalmaz, és nem a teljes valóságot tükrözi, ahogy egyébként az egész szerda óta fennálló eseménysor sem. Tehát a T. Elnök Úrnak ekképpen is felhívnám a figyelmét az adatkezelési és személyiség jogi szabályok betartására.

Félek, hogy az úszószövetség ezek után ellenem is bosszúhadjáratot fog indítani, de úgy éreztem, hogy a nyugalmam érdekében meg kellett szólalnom. Szeretném, ha Elnök Úr ténylegesen a magyar úszósport érdekeit képviselné, hiszen az úszás nem az Elnök Úr személyéből áll, hanem az egyesületek, csapatok és segítőik kemény munkájából.”

Nyitókép: Szilágyi Liliána Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1371 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úristen, ezek a képek...

Ezekből a képekből Liliánáról, egy egész sorozat született?

Arra ne vegyél mérget, hogy pl. az a rohadék, femináci ganéjkupac WMN leközli. D. Tóth Kriszta egy szemét, pénzéhes, és a végletekig képmutató szarházi.

Szerk: Azért hoztam fel a WMN-t, mert ők gyújtottak igazán alá ennek a botránynak az "elviszlekes" videójukkal.

Igen, a poszt nagy része erről a Wladár Sándorról szól, hogy az Úszószövetség elnökeként mit művelt eddig az ügy kapcsán. Én amondó vagyok, hogy, a leírtak alapján Wladárnak most azonnal el kéne takarodnia a posztjáról.

"A szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok..."

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy hazugságok. Mindenesetre sok gyanús körülmény miatt én is azt feltételezem, hogy van rá esély, hogy Liliana az egészet kitalálta, hogy az apját sarokba szorítsa, és hogy médiafigyelmet kapjon.

"Én még tisztességes embert nem láttam D. Tóth Kriszta mellett, az autója egy kukásautó.."

Ez meg a másik, hogy miféle platform is a WMN. Miféle üzeneteket próbál átadni, és milyen stílusban. Igazi woke lerakat az egész szerkesztőség.

A nyílt levél egyenesen a médiára tartozik. Az olvasó a galád, ha a tények ismerete nélkül alkot ítéletet. Ha lesz per, akkor ott az igazságot eldönti a bíróság.

Nekem abszolút hihető Liliana története. A nők koholt váddal illetik esetleg a férjüket, szomszédjukat, főnöküket, de az apjukat szinte soha. Semmi érdeke sem fűződik hozzá, hogy ok nélkül tönkretegye az apját. A hamis vád hátterében mindig áll valami meghatározható indok, anyagi ok esetleg bosszú. Ilyet az ember a saját apjával nem tesz, csak akkor, ha tényleg igaz, amivel megvádolja.
Wladárt meg ne bántsátok, ő egy nagyon rendes ember, méltatlan ez az egész Gerda-levél vele szemben. Gyárfás Tamás után egy szava sem lehet senkinek a MÚSZ-ben.

Egyébként a nagyszülei már nem éltek, amikor ez történt. Gyarmati Dezső felnégyelte volna ezt a Szilágyit..

Valaminek történnie kellett, amit Liliána rendellenesnek tart.
A saját példám annyi, a fiam 30 év eltelte után is - igaz, csak egyszer - felvetette, láthatóan érzelmi kilengéssel, amiért az életben egyszer, egyetlen egyszer kezet emeltem rá, igaz, akkor 6-7 csapást kapott a fenekére egy csípős gumikötéllel.
Persze, utólag szégyellem, megbántam, de ki tudja, mit hozott volna az a bizonyos jövő, ha elmarad ez a fenyítés...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés