A most megjelent Medián-kutatásból a lényeges adat a teljes népesség körében mért párttámogatottság

2021. december 29. 15:55

Hont András
Facebook
Minden viszonyítási alapon a Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk benn van a parlamentben.

„A most megjelent Medián-kutatásból a lényeges adat a teljes népesség körében mért párttámogatottság. A választási hajlandóság ugyanis ezt követően, a választások felé közeledve szokott változni, tehát abból, hogy ma ki ígéri biztosra a részvételét, még nem lehet egyértelműen megbecsülni, hogy ténylegesen hányan lesznek ott áprilisban az urnáknál, és melyik tábor hívei milyen arányban. (Erről egyébként két adatot is közöl a cég: a »választani tudók« között 45-40 arányban a Fidesz, a »választani tudó, biztos szavazók« között 45-44-re az ellenzék vezet).

A teljes népességre vonatkozó adatot érdekes összevetni a négy évvel ezelőtti számokkal. Most az összefogó pártok 34 százalékon állnak a választókorú lakosság körében, négy éve az elődpártok (ideértve az azóta megszűnt Együttet) pedig, nos, 34 százalékon álltak. A Fidesz jelenleg a választójoggal rendelkezők 39 százalékának a támogatását élvezi, négy éve ez az arány 37 százalék volt. (A listás szavazatokra vonatkozó becsléseknél négy éve a cég némileg felülbecsülte a Fideszt és alul az ellenzéket, a közvetlenül a választás előtt megjelenő kutatásban, abban, amelyikben kétharmadot jósolt, pedig pont fordítva).

Na, de ami igazán érdekes. Minden viszonyítási alapon a Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk benn van a parlamentben.”

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja. Ha már Szabó Albert, Bácsfi Diána nem jutott be, akkor az újabb neonáci formáció végre bejut.
Újra és újra képesek hülyét csinálni magukból az amúgy többségében jószándékú, turulmadaras, tarsolylemezes honfitársaink azzal, hogy egy neoliberálisok által kreált pártra adják értékes voksukat.

Engem már 2x. Mobilon hívtak. Mindkettő ismeretlen név volt (nevesebb intézetek alvállalkozói lehettek).

Hogy milyen? Természetesen Lenin elvtársuk ötlete: a parlament szétkergetése, a vörös terror bevezetése. Az legalább már bizonyítottan működött.

Toroczakai a vérbíró nagypapával, a tisztázatlan 2006-os szerepvállalásával neked hiteles nemzeti??? Bocs, de saját magadról állítottad ki a intellektuális szegénység bizonyítványát.

Neked is ment az előző.

Tulajdonképpen csak visszaigazolod, hogy mi ügyes zsidók milyen eredményesen manipulálunk titeket, buta gojokat.....tulajdonképpen ez nem is zavarna, de az már igen, hogy a hozzád hasonló primitív, ellenzéket támogató gojok miatt Magyarország is megtelik muszlimokkal, akik leverik az unokáim fejéről a kipát, de a te beleidet is kitapossák.

De azt ugye tudod, hogy 2022 tavaszán a választók fognak dönteni és nem a közvéleménykutatók és a pártvezérek?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés