Márki-Zay Péter és a hazai kisebbségek

2021. december 26. 18:15

Veszprémy László Bernát
The Times of Israel
Márki-Zay homofób és véleményem szerint antiszemita is.

„Egy hónappal később Márki-Zay interjút adott a BBC-nek, melyben azt javasolta, hogy a zsidók »nyugodt szívvel szavazzanak« a Jobbikra.

Szintúgy 2021 októberében Márki-Zay újabb interjút adott, amelyben közölte, hogy »a fél kormány meleg«. Természetesen nincsenek ismert homoszexuálisok a magyar kormányban, de ha lennének is, az erőszakos felfedés az LGBTQA-közösség szemében súlyos bűn. Ez persze nem akadályozta meg Márki-Zayt abban, hogy idén decemberben megismételje elképzelését, miszerint melegek vannak a kormányban, és arra biztatta ezeket az embereket, hogy fedjék fel magukat.

Itt Márki-Zay nyilvánvalóan homofób szavazókat próbált megszólítani, és szitokszóként használta a »meleg« kifejezést, mellyel el akarta idegeníteni a választókat politikai ellenfeleitől.

Márki-Zay, aki homofób, és véleményem szerint antiszemita is, nem lehet a magyarországi demokrácia és liberalizmus felkent megmentője. A kérdés nem az, hogy a magyar ellenzék meg tudja-e verni Orbánt egy homofób és antiszemita politikussal az élén, hanem hogy érdemes-e?"

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Laci!

Igazat szólsz. nem lenne itt az ideje, hogy minderről felvilágosítsuk saját balliberális zsidóságunkat is, nem írom, hogy hitsorsosainkat, mert semmi közük a hitünkhöz, persze lassan a zsidóságunkhoz sem.

Vagy marad örökös hódmezei polgi. Jó kis rendszer a demokrácia. Mikor az embereket meg lehet vadítani a média hazugságaival, akkor borul a közjó.

A mi oldalunkon a Fidesz 4 eredményes kormányzati ciklusa áll szemben a Horn-Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai privatizációs ámokfutással (eredmény, pénz, sehol, deviza hitelezéssel, aranytartalék kótyálással, MÁV Cargo és a nemzeti vagyon kiárulással) mégis, az ellen oldal nem áll igazán rosszul a hívek számát tekintve.

Az is szomorú momentum, h. az 56-os megtorlás egyik vezér alakjának unokája, a Nagy Privatizatőr hitvese az ellenzékünk egyik vezéralakja, az EP egyik alelnöke lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés