Ma Magyarországon a kormány gyűlöletpropagandát folytat

2021. december 23. 13:21

Homonnay Gergely
Facebook
Ugyanazt, aminek az 1944. májusában elkezdődött népirtás lett a vége.

„A szeretet ünnepére készül a világ keresztény része. A világnak az a része, ahonnan a technológia fejlettségnek köszönhetően a legszörnyűbb háborúk, és a huszadik században népirtások is elindultak.  Ma, Magyarországon a kormány gyűlöletpropagandát folytat. Ugyanazt mint ami a harmincas években már egyszer elkezdődött, és aminek az 1944. májusában elkezdődött népirtás lett a vége.

A felelősök már meghaltak, nem bűnösöket kell keresni, de tudni kell, hogy Magyarország történelme nem mindig volt dicsőséges. Ezt a gyalázatot, melyet a nagyszüleink, dédszüleink követtek el úgy tudjuk lemosni Magyarországról, ha fejet hajtunk az áldozatok emléke előtt, és beszélünk a tragédiáról, mely több százezer ember kegyetlen halálához vezetett.

Ne engedd a lelkedbe férkőzni a gyűlöletet. Ne engedd, mert megmérgez. Ne menj el a szenvedő mellett, ne fordítsd el a fejed, és soha ne maradj csendben, mert a csend mindig az agresszort bátorítja. Miközben holnap hallgatod a plébánost, jusson eszedbe, hogy a Megváltód zsidónak született.  Jusson eszedbe az a több százezer magyar zsidó gyerek, akiket a magyarok a halálba küldtek.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Német megszállás se kellett a jakubinus-leninisták elleni védekezéshez:
"Erőszak és gyűlölet, hazugság és rágalmazás, verés és öldöklés - ezek a módszerei a jakobínus-leninista hatalomhordozóknak." (Adam Michnik, 1984)

A gyűlölet isteni eredetű jogos érzés, a zsidó Biblia szerint:
„Hat dolog van, amit gyűlöl az Úr, és hét dolog, ami utálatos a lelkének: a kevély szemek, a hazug nyelv, az ártatlan vért ontó kezek, az álnok tervet forraló szív, a gonoszságra siető lábak, a hazugságot szóló hamis tanú, s aki viszályt támaszt a testvérek között” (PÉLDABESZÉDEK 6:16–19)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés