Varga-Damm Andrea: Karácsony Gergely döfte az ellenzék hátába a kést

2021. december 21. 8:40
A volt jobbikos politikus szerint nincs kormányváltó hangulat, ráadásul az ellenzéki politika mára milliárdosok kampányává züllött.

Az exjobbikos Varga-Damm Andrea úgy látja, az ellenzék nem tudja leváltani az Orbán-kormányt, ezért ő is elindul a 2022-es választásokon. A Reformerek miniszterelnök-jelöltje szerint nincs kormányváltó hangulat, ráadásul „az ellenzéki politika mára milliárdosok kampányává züllött, emiatt ha nyerne is az összefogás, csak csöbörből vödörbe jutna az ország, mert nincs ingyen pénz” – olvasható az ATV oldalán.

A portál idézi Varga-Damm Andreát aki azt mondta: az ellenzék 1 milliárd forintot elköltött az előválasztásra, ami így vélhetően hiányzik a pártok kasszájából. Ezért is volt számára érthetetlen a kampány: hiszen sokkal többet vitt, mint amit hozott, mind anyagiakban, mind energiában.

„A főpolgármester jobban tenné, ha a fővárossal foglalkozna”

A lap azt írja: a főpolgármester korábban az RTL Klub Híradójának arról beszélt, Gattyán György és más olyan, ellenzék színeiben induló politikusok kampánya, akik nem az összellenzék részeként indulnak mind a Fidesz zsoldjában állnak: „kamupártok és kamujelöltek”. Varga-Damm Andrea erre úgy reagált:

ő Karácsony Gergely helyében nem nagyon szólalna meg.

„Ő volt az, aki az ellenzék hátába döfte a kést. Karácsony Gergely egyszer odalép valahová, aztán visszalép: egy teljesen hiteltelen politikus. És ha már itt tartunk, a legnagyobb kamupárt a Párbeszéd” – tette hozzá.

A miniszterelnök-jelölt szerint a főpolgármester jobban tenné, ha a fővárossal foglalkozna, és azokat az elégedetlen hangokat hallaná meg, amik a munkáját minősítik.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés