Novák Katalin homofóbiaminiszter, az emberi jogok sárba tiprása, ha köztársasági elnök lesz

2021. december 21. 22:28

Budapest Pride
budapestpride.hu
Veszélyt jelent a magyar demokráciára, ha Novák Katalin még nagyobb hatalomhoz jut.

„Ma jelentette be Orbán Viktor, hogy kormánya egyik legradikálisabb homo- és transzfób tagját, Novák Katalint jelöli köztársasági elnöknek. Novák Katalin államtitkári kinevezése óta éjt nappallá téve dolgozik nemzetközi gyűlölet-exportőrökkel: Vlagyimir Putyin oligarcháival, illetve olyan amerikai vallási fundamentalista- illetve gyűlöletcsoportokkal, akik más országokban és nemzetközi szinten lobbiznak azért, hogy tovább csorbítsák a nők és az LMBTQ emberek jogait.

Novák olyan szélsőséges szervezetekkel dolgozik együtt, akik például részt vettek az orosz »LMBTQ propagandát« tiltó törvény megszövegezésében, akik azért lobbiztak, hogy Ugandában halálbüntetés járjon a homoszexualitásért, hogy afrikai országokban ne töröljék el a saját nemükhöz vonzódó emberek számára a börtönbüntetést, és az LMBTQ emberek jogi szintű diszkriminációjának népszerűsítéséről konferenciáznak világszerte, Lengyelországtól Ausztrálián át Nigériáig.

A World Congress of Families-t a Human Rights Watch már 2015-ben a világ legnagyobb gyűlölet-exportőrének minősítette. A WCF egy olyan amerikai szervezet, ami a Kremlin legnagyobb támogatását élvezi és milliárd dolláros támogatásokat kap orosz oligarcháktól és az orosz ortodox egyháztól. A WCF 1997 óta lobbizik azért, hogy belefolyva más országok törvényhozásába, minél több homo- és transzfób intézkedést foganatosítson.”

Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugi, senki sem lesz Ojmjakonba telepítve. Tekintettel kell lenni az ott lakók érzékenységére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés