Rendkívül sikeres évet zár a Mandiner – díjjal jutalmaztuk munkatársaink odaadó munkáját

2021. december 20. 11:56
Az informatikai támadások és a Facebook cenzúrája ellenére is dinamikusan növekszik a Mandiner, lapunk évzáró ünnepségén díjat vehettek át a 2021-es évben legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott munkatársaink.

Mint arról korábban beszámoltunk, az informatikai támadások és a Facebook cenzúrája ellenére is dinamikusan növekszik a Mandiner. A Google Analytics adatai szerint 

az év második félévében, június 30. és december 15. között már 7 825 038 felhasználót köszönhettünk oldalunkon, akik 95 470 508 oldalmegtekintéssel tisztelték meg portálunk,

továbbá dinamikusan növekszik nyomtatott hetilapunk előfizetőinek száma is. Köszönjük minden olvasónkak ezt a rendkívüli és mérhetetlenül megtisztelő figyelmet!

Olvasóink mellett azonban munkatársainknak is hálával tartozunk

A fent említett nehézségeken túl a koronavírus-járvány is kihívásokat állított lapunk működése elé, azonban munkatársainknak ez sem szegte kedvét. Odaadó, áldozatos munkájuk elismeréseként lapunk vezetése három díjat alapított:

  • Aranytoll díj
  • Év hírszerkesztője díj
  • Szerkesztőség „lelke” díj

Az Aranytoll díjat a Mandiner olyan szerzője kaphatja, aki a mandiner.hu és/vagy a Mandiner hetilapba írt írásaival, valamint példamutató hozzáállásával, munkabírásával és cikkeinek olvasottságával kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

Az Év hírszerkesztője díjat a Mandiner olyan hírszerkesztő munkatársa kaphatja, aki az általa írt/szemlézett cikkek mennyiségével, minőségével, példamutató hozzáállásával, munkabírásával és cikkeinek olvasottságával kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

A Szerkesztőség „lelke” díjat a Mandiner olyan munkatársa kaphatja, aki példamutató hozzáállásával, munkabírásával és szervezőkészségével kiemelkedően hozzájárult a Mandiner népszerűsítéséhez, növekedéséhez az adott évben.

A Mandiner díjazottai 2021-ben

Az Aranytoll díjat 2021-ben Szalai Laura, a Mandiner hetilap főszerkesztő-helyettese, az Év hírszerkesztője díjat 2021-ben Forisek Ádám, valamint Görög Álmos, a Mandiner két legeredményesebb hírszerkesztője, míg a A Szerkesztőség „lelke” díjat 2021-ben Valahovits Szilvia, a Mandiner operatív részlegének munkatársa érdemelte ki. Köszönjük munkájukat!

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kár, hogy ennyire értetlen vagy: MINDEN újságíró elkötelezett, ha bevallja, ha nem. Másrészt, az elkötelezettség nem feltétlenül elfogultság. Vagyis, egy "fideszes" újságíró jobban értheti a valóságot, mint te...

A Mandinernek jót tett a Bakó Beák és Kiss Brigitták eltanácsolása... Szinte minden nap találni a Mandineren szellemi csemegét. Köszönjük!

Barna lett a szájad körül, te!

"Félmeló 2021. december 20. 13:10
Grat a nyerteseknek!
Kohán Mátyásnak adjatok fizetésemelést. Jól ír és élőben is jól érvel."

A fizetésemelések már megvoltak neki...

Ja, az most nincs, mer nem ér rá.

"A Magyar Nemzethez pedig idő, fotel és kávé kell. Polgári olvasmány, annak akinek igénye van rá."

Az ilyenek, mint te, régen a november 7-i operaházi díszelőadás után arról elmélkedtek pezsgővel a kezükben, hogy a magyarok mér nem akarnak több kommunista szombatot.

Nem, a "barna" a te szájadból jön ide...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés