Az ügyészség ugyanúgy a Fidesz cselédje, mint az Alkotmánybíróság

2021. december 18. 8:42

Juszt László
Facebook
Hadházy Ákosnak és rajta keresztül mindenkinek üzent az ügyészség.

„»Az ügyészség következetesen tartja magát ahhoz, hogy szakmai vitákat szakmai fórumokon folytasson le, politikai vádaskodásokra pedig ne reagáljon…  Magyarország Ügyészsége visszautasítja az ilyen és ehhez hasonló rágalmakat, amelyek alkalmasak a közbizalom, a jogbiztonságba vetett hit megingatására« –  üzente a legfőbb ügyészség Hadházy Ákosnak és rajta keresztül mindenkinek.

Nem tudom milyen közbizalomra és jogbiztonságra hivatkozik az üzenet megfogalmazója. Véleményem szerint az ügyészség ugyanúgy a Fidesz cselédje, mint az Alkotmánybíróság, amelyik – nem is értem, hogyan árulhatta el magát olyan látványosan, hogy »elszaladt panaszkodni anyukához-apukához« egy nyílt levélben. Ennél árulkodóbb igazolás nem kell a totális függőségre. De visszatérve  az ügyészség »pártatlanságára« A mellékelt dokumentumot egy tisztességes ügyésztől kaptam. Azért buktuk el az egykori KRIMINÁLIS állam elleni kártérítési perét, mert az ügyészség Orbán kérésnek engedve egy fontos dokumentumot »elengedett«. Ajánlom mindenki figyelmébe az utolsó bekezdést:”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Juszt ócska sérelmi írásai szélsőségesen elfogultak. A primitív ember bezárkózik az érzelmeibe, az intelligens pedig ex-centrikus.

@Szerencse
Jöttek bősz kurvák, pártok, faszentek,
Filmesek, költők és egyéb lánglelkek,
Újságok, rádiók a nyomunkban jártak,
A pénz helyett meg ott volt az önimádat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés