Durva cenzúrát működtettek Farkasházyék a Heti Hetesben

2021. december 15. 14:33

Rőfös Géza
Kontra
Kötelező volt támadni az Orbán-kormányt.

„Az ózdi rapper ugyan következetesen visszautasította, hogy véleményének elhallgatását cenzúrának lehet nevezni, ugyanakkor azt is kiemelte: abban a kultúrában sem igény, sem fogadókészség nem volt a Fidesz-kormány pocskondiázásától akár csak kis mértékben is eltérő véleményre. A hírhedt botrányhős a Partizánban járt, ahol egészséges önkritikával számolt be arról, hogyan próbálták meg a műsorigazgatók kihasználni őt.

Gulyás Marxi egyre terebélyesebb csapata népszerűségének növekedésével párhuzamosan, korábbi kereteit kinőve új helyszínre költözött. Természetesen ezt is hamisítatlan baloldali tempóval. A hagyományos és közösségi média segítségével kürtölték világgá még késő tavasszal: ha nem költözhetünk nagyobb stúdióba, végünk! Emberek, segítsetek!

Nyár végi cikkünkben foglalkoztunk a Partizán csodaszámba menő gazdálkodásával: elképesztően kevés pénzből figyelemre méltó, profi körülmények között készült tartalmat készítenek. A körítés is arról árulkodik, hogy pénz, paripa, fegyver nem hiányzik a baloldali riporter eszköztárából.

Biztos nincs mögötte amerikai tanácsadó, csak ráérzett a korszellemre: a hagyományos, kétfoteles beszélgetős műsor kereteit lecserélte egy hatalmas sárga „U” kanapéra. Bekerült a kínálatba egy zenekar, valamint egyre több, tengerentúli show-elem színesíti az amúgy is szórakoztató és igényes műsorokat. Marcinak ez úgy áll, mint tehénen a gatya, szerintünk nem volna szükség rá, hogy ilyen módon tegye ingergazdagabbá a beszélgetéseket, de valószínűleg majd belerázódik.

Egy biztos: az attitűd és a stílus mit sem változott, és erről remekül árulkodik a legutóbbi interjúalanyával folytatott beszélgetés. Majoros „Majka” Péter látogatott el hozzá, amiből egy szokás szerint színvonalas, fordulatos beszélgetés kerekedett.”

Nyitókép: YouTube

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pláne ha számokkal jössz fel, akkor ideges a "gazdasági" lap:
Kommunista népírtás Kínában:
Népi Kína: 73,237,000 áldozat. Forrás: R. J. Rummel: China’s Bloody Century, Genocide and Mass Murder since 1900 (Kína véres évszázada, népirtás és tömeggyilkosság 1900 óta), Transaction Publishers, 1991. Továbbá Rummel korrekciója, 2005-ben. Forrás: www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés