Ilyet ritkán látni, nézzétek meg! 

2021. december 14. 20:08

Rétvári Bence
Facebook
A baloldal önmaga bohózata.

„A baloldal önmaga bohózata. Ilyet ritkán látni, nézzétek meg

 Felsorakozott a teljes baloldal a Kossuth téren, hogy bejelentsék, elindítják az aláírásgyűjtést az álláskeresési járadékkal kapcsolatos népszavazáshoz. Először a baloldal miniszterelnök-jelöltje szól, de nem sikerül eltalálnia sem azt, hogy most mennyi ideig jár, és azt sem, hogy ők mennyire szeretnék megváltoztatni. Aztán a sajtófőnök korrigál, neki már sikerül eltalálnia, hogy most mennyi ideig jár, de azt már neki sem sikerül, hogy mi az ő követelésük. Végül, harmadik nekifutásra valaki a hátsó sorból előrekiabálja, hogy mi is pontosan a saját követelésük.”

VIDEÓ

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon sajnálom a járvány előtt turizmusból élőket, mert az ő helyzetük valóban elkeserítő lehet, annál is inkább, h. szerintem abban az ágazatban volt a legtöbb adózatlan jövedelem, ahol pedig az elvesztett jövedelem NEM igazolható, ott kicsi lehet a kárpótlás. Adózni kell. A kiadott lakás után is.

Viszont az ingyen-pénz NEM jó, talán ennek a rétegnek átképzési lehetőséget kéne biztosítani. Lehet, h. a turizmus korábbi mértéke nem fog visszaállni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés