Aljas rágalom, hogy Szabó Tímea a CIA ügynöke!

2021. december 13. 7:47

Rőfös Géza
Kontra
Az ügynökök általában rokonszenves emberek, akikkel szemben nem gyanakszunk.

„Bajnai Gordon volt miniszterelnök (tehát Szabó Tímea pártjának legszorosabb szövetségese) egyik főembere, Gansperger Gyula beszél arról egy kiszivárgott hangfelvételen, hogy Timi bizony »kemény csaj«, és hogy Afganisztánban bizony a C.I.A-nek, az amerikai hírszerző és destabilizáló ügynökségnek dolgozott. Pénteken megírtuk, hogy több mint érdekes módon a jelenlegi kijevi amerikai sajtóattasé igazgatta a karrierjét.  Ezen a ponton szeretnénk Olvasóinkat emlékeztetni egy igen rövid életű, ellenzéki ajvékolásból és hasonló kiszivárogtatásból eredő miniügyre: Kövér László házelnök a titkosszolgálatok vezetőinek idén februárban tartott beszédében az ellenzéket jelölte meg mint legfontosabb nemzetbiztonsági kockázatot. Akkor óriási patáliát csaptak (ami természetesen, mint minden hasonló csoda, három napig tartott), és éppen Szabó Tímea volt az, aki az ország harmadik számú közjogi méltósága ellen feljelentést tett. Szerinte Kövér »…az alkotmányos rend megzavarására, a többpártrendszer felszámolására buzdította a szakszolgálatok vezetőit, ilyenre európai demokráciában még nem volt példa.« Mi fenntartjuk azt, amit ennek kapcsán korábban is írtunk: »Az kiabál, akinek a háza ég.«

A hangfelvétel kapcsán felmerült vádakra reagálva a párbeszédes képviselőnő természetesen mindent tagadott, és Ganspergerrel szemben pert helyezett kilátásba. Érdekes, hogy mikor a helyzet úgy kívánja, a zöldkomcsik és ókomcsik a legnagyobb szövetségesek, de amint kényelmetlen hírek szivárognak ki, rögtön egymás tarkójába harapnak. Mi azonban szeretnénk továbbra is következetesen tartani magunkat ahhoz, hogy az ártatlanság vélelme még az ilyen frusztrált, semmirekellő, tényleges társadalmi támogatás nélküli kommunistákat politikusokat is megilleti. Össze is gyűjtöttünk néhány olyan érvet, miért is tartjuk lehetetlennek, hogy Szabó Tímea a Central Intelligence Agency beszervezett titkosügynöke lett volna. (...)

Általában elmondható, hogy agilis, motivált, intelligens, kitartó, okos emberek válhatnak a világ legfontosabb szuperhatalmának eszközévé. A James Bond-filmekre jellemző kémkarakterrel ellentétben kifejezetten visszahúzódó, jellegtelen, általában rokonszenves emberek, akikkel szemben senkinek sincs esze ágában sem gyanakodni. Ezzel ellentétben Szabó Tímea ordibálós, követelőzős botrányhős, aki főállásban ott árt saját hazájának, ahol tud. Fenyegetőzik, ígérget, méltatlankodik parlamenten belül és azon kívül is. Nem véletlen, hogy Házelnök Úr időről időre kénytelen őt helyre tenni.”

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincsenek olyan képességei:-)

"A ügynökök általában rokonszenves emberek, akikkel szemben nem gyanakszunk."

Galla Mikit most eszi a sárga irígység.

2021. DECEMBER 10. 06:00
ÍRTA: KONTRA
"Szabó Tímea és Daniel Langenkamp életútja hosszú ideig feltűnően sokszor összeért.
(Szabó Tímea Washigtonban) kivel tartózkodott egy fedél alatt: Daniel Langenkamppal.
(Daniel Langenkamp) kormányzati tisztségviselőként erős titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkezik.

Ukrajna, ahol Langenkamp szolgálatot teljesít, erősen az Egyesült Államok befolyása alatt áll, és ebből következően az amerikai titkosszolgálatok játszóterének számít.
Langenkamp meghatározó szerepet játszott Szabó nemzetközi karrierjének elindításában, és az amerikai érdekekhez való közelítésében. Ez azonban a magyar parlamenti képviselőre nézve több szempontból is aggályos."

Máj ném is Bond. Tímea Szabó.

Írod: "Timi-kém az ügynökképzést OKJ-s tanfolyamon végezte"
Attól még veszélyes lehet, beépülve a magyar Parlamentbe.
József Atilla még így képzelte el a normális parlamenti munkát:
"S a hozzáértő, dolgozó nép okos gyülekezetében hányni-vetni meg száz bajunk."
József Atilla bánatos lett volna, ha a hozzáértő, dolgozó nép okos gyülekezetébe beépülne egy Timi-kém.

(Szabó Tímea Washigtonban) kivel tartózkodott egy fedél alatt: Daniel Langenkamppal.
Vedd figyelembe, hogy az ördög nem alszik, és ha Daniel Langenkamp egy lakásban, egy fedél alatt a tartózkodott a szépséges Timeával, akkor nem zárható ki, hogy Langenkamp kísértésbe eshetett, sőt valószínű, hogy lehetséges, hogy meg is sérthette a Tízparancsolat VI. parancsolatát: "Ne paráználkodj!"

Az a gyanús, ami nem gyanús, ugyi?

A hangerőssége és a hangszine erre lehetőséget ad.

Francia kormányzati személyeket is megcéloztak Pegazussal. Igaz, azok marokkóiak voltak. Ki hitte volna, hogy külföldről is lehet Pegazust telepíteni egy telefonra!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés