Melegekről és hidegekről

2021. december 11. 15:34

Bencsik András
Demokrata
Beszéljünk őszintén. Brüsszel kötelezettségszegési eljárással akarja eltöröltetni a gyermekvédelmi intézkedéseket. Vagyis zsarol.

„Áprilisra, amikor nagyon fontos feladatok várnak minden öntudatos és egészséges lelkű magyar állampolgárra, azért csak jöjjön a meleg, de nem abban az értelemben, ahogy az Európai Unió szeretné ránk erőltetni, hanem eredeti értelme szerint. Jó volna kikeletkor szép időben menni szavazni. Derűs napsütésben ballagni a szavazóhelyiség felé, és ott okosan dönteni Magyarország sorsáról, valamint arról, hogy szabad legyen-e festett szempillájú, de borostás állú nőimitátoroknak az óvodákban és az iskolákban a gyerekeinket és az unokáinkat mindenféle ocsmányságra tanítani: ne, ne legyen szabad.

A két dolog egyébiránt összefügg. A globális fölmelegedés körülbelül a harcos béke intézményének felel meg, és körülbelül olyan hatékonyan is védekezik ellene a világ, ahogy annak idején a békét védelmezte az úgynevezett zakatolással: »Egy a jelszónk, harcos béke, állj közénk és harcolj érte!« De soha senki nem mutatta meg, hogyan kell a békéért harcolni. Valahogy így vagyunk a fölmelegedéssel is, amit állítólag a rengeteg levegőbe eregetett szén-dioxid meg a tehénfing okoz. Érdekes, hogy finoman szólva az emberiség is ereget békegalambokat, hét és félmilliárd ember azért sokra képes, de a tudomány az emberek e téren kifejtett teljesítéseit nem tekinti végzetesnek.

Ami a globális fölmelegedés politikailag korrekt változatát illeti, az ellen azonban lehet küzdeni, és szükséges is, mert ez a fajta melegedés pusztító erejű. Az LMBTQ-őrület ugyan nem ártalmas az emberen kívül az élővilág többi szereplőjére, nem hullik miatta savas eső az erdők fáira, és a madarak éneke sem némul el, a réten ugráló nyuszik sem forognak nagyobb veszélyben, mint eddig, és az erdélyi medvék is vígan kukáznak majd a románokkal feltöltött lakótelepek borzalmas szemétgyűjtőinél, de ha a melegjárvány megállíthatatlanná válik, népeket törölhet el a Föld színéről.

Beszéljünk őszintén. Brüsszel kötelezettségszegési eljárással akarja eltöröltetni a gyermekvédelmi intézkedéseket. Vagyis zsarol. A népszavazás a legerősebb eszköz a gyermekvédelmi intézkedésekkel kapcsolatos nyomásgyakorlási kísérletek ellen, mert a népet továbbra sem lehet leváltani. Van abban valami félelmetes, hogy a jövő tavaszi választáson nem csupán az ország sorsáról kell döntenünk, hanem gyermekeink és unokáink biztonságáról is. Nem véletlen, hogy egy közéleti terrorista épp azt a Varga Juditot igyekszik köztörvényes bűncselekménnyel kapcsolatba hozni, aki az egyik legelszántabb harcosa a gyermekvédelmi törvénynek.”

Kép forrása: MTI Fotó: Varga György

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meg aztán van olyan nem elhanyagolható szempont is, hogy országunk meg Európa népessége szaporodik-e. Mózes sem azért fenyegette halállal az eltévelyedő zsidókat, mert nem akarta, hogy kedvük szerint élvezkedve jól érezzék magukat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés