Iszonyat a bántás kultúrája

2021. december 9. 7:13

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Engedjük élni legalább a gyerekeinket. Jobb lesz az a világ. Gondolom.

„Hajnalban keltett. Öt óra előtt valamivel. Nem láttam még az álmosságtól. Öltöztetett. Mentünk a textilgyár óvodájába. Messze volt. Gyalog. Ő meg meg ment a reggeli műszakba. Katus. Inkább nem volt, mint igen. Elveszett. Magával küzdött élete végégéig. Okos, szétesett ember. Ferenc, az apám. 

Beszéltem valakivel pár napja. Édesapjára is utaltam. Nagy ember. Sokra tartottam, tartom. De a telefon másik végén nem ezt hallották. Mi több, azt hitte bántom. Pedig ellenkezőleg. Iszonyat a bántás kultúrája. Engedjük élni legalább a gyerekeinket. Jobb lesz az a világ. Gondolom.”

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Iszonyat a bántás kultúrája"
Dobrev banya még ver is téged?

Hajnalban Ő meg meg ment a reggeli műszakba. keltett. előtt valamivel. Öt óra Nem láttam még az álmosságtól. Öltöztetett. Mentünk a textilgyár óvodájába. volt. Gyalog. Katus. I mint igen. Elveszett. Magával végégéig. Okos, szétesett Ferenc, az apám.

Beszéltem is utaltam. Nagy tartottam, tartom. De a telefon hallották. Mi több, ellenkezőleg.

Iszonyat a bántás kultúrája.

Engedjük az a világ. Gondolom.”

Viszont ferenc szofisztikáltabb.
Gondolom.

Hajnalban. Keltett. Öt. Óra. Előtt. Valamivel. Nem. Láttam. Még. Az. Álmosságtól. Öltöztetett. Mentünk. A. Textilgyár. Óvodájába. Messze. Volt. Gyalog. Ő. Meg. Meg. Ment. A. Reggeli. Műszakba. Katus. Inkább. Nem. Volt. Mint. Igen. Elveszett. Magával. Küzdött. Élete. Végégéig. Okos. Szétesett. Ember. Ferenc. Az. Apám.

Nem értem, miért bántják ennyien az ország, a magyarság Bethlen Gábor-i magasságokat elérő politikusát, az ország megmentőjét. A második Szent Istvánt, aki felismerte, hogy a magyarság megmaradásának jövője az Európai Egyesült Államok létrejöttében fogalmazható meg. Aki felveszi a küzdelmet a múlttal, az Orbán/Koppány jelenséggel, az európai kultúrkörből való kizárás veszélyével. /Csak szólok, ez is irónia/

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés