Rejtélyes módon eltűnt az ellenzék

2021. december 8. 14:48

Rőfös Géza
Kontra
Az ország többségét maga mögött tudó (vagy legalábbis ezt kommunikáló) összefogás nem csinál semmit.

„Bizonyára megerőltető volt az előválasztás, na de ennyire? Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter után a komplett összefogás felszívódott. Bármi is áll a háttérben, nekünk egészen határozott elképzeléseink vannak a jelenséggel kapcsolatban!

Nagyon úgy tűnik, idén korábban kezdődik a téli szünet. Előbb jön a Jézuska, hamarabb indulnak az ünnepek. Legalábbis az ellenzéki pártoknál és jelesebb képviselőiknél egészen biztos.

»…és közben nem csináltunk semmit négy évig. SEMMIT!«

Az őszödi beszéd óta tudjuk, hogy a baloldalon nagy hagyománynak örvend a semmittevés. Úgy tűnik azonban, hogy amit mi egyedi jelenségnek hittünk, az valójában egy kollektíva cselekvése. Pontosabban annak a hiánya.

Az állítólag az ország többségét maga mögött tudó (vagy legalábbis ezt kommunikáló) összefogás ugyanis nem csinál semmit. Nincsenek koordinált megmozdulások, tüntetések, karakteres parlamenti performanszok (lehet, hogy a milliós házelnöki büntetések helyre tették a rosszalkodó gyerekeket?), és mostanában a baloldali politikusok csak a zavaros nőügyeikkel tudnak a sajtótermékek címlapjaira kerülni. Mint például Jakab Péter.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés