Védjük meg a gyermekeket a Fidesztől!

2021. december 6. 10:49

Homonnay Gergely
Facebook
Oszd meg, mert ezt nem fogja szemlézni a Mandiner.

„Nektek nem tűnt fel, hogy a fideszesek mostanában túl sokat foglalkoznak a gyerekek szexualitásával? Kaleta Gáborral, Magyarország limai nagykövetével kezdődött az egész, aki a pannonhalmi bencéseknél érettségizett. Ott ahol maga Várszegi Asztrik egy pedofil tanár bűneit »illetlen érintéseknek« bagatellizálta. Kaletát nagy titokban hozta haza a külügy. 19 ezer fotót találtak a gépén gyerekekről. 19 ezer tönkretett élet. A pedofil 500 ezer forint pénzbírsággal megúszta, engem meg 100 ezerre büntettek, mert január 3-án nem volt rajtam maszk, miközben cigiztem hajnal 2-kor a kihalt pesti utcán... Tehát 5 cigi = 19 ezer pedofil fotó. Aztán folytatódott a történet a pedofília miatt elítélt Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárával, Sz. Balázzsal, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon.

Aztán ott volt a XVII. kerület fideszes alpolgármestere, Fohsz Tivadar. Mint kiderült a fideszes politikus a nevelt lányát 11 éves korától molesztálta. Többször előfordult, hogy a lány arra ébredt éjszaka, hogy nevelőapja a nemi szervét fogdossa. Később rejtett kamerákat is felszerelt, hogy azzal figyelje a lányt. A fideszes alpolgármester nevelt lánya szólt ugyan az anyjának, de az nem hitt neki. A pedofil férfi elterelte magáról a gyanút, és ezek után még éveken át folytatta üzelmeit. Tevékenysége később a közösségi médiába is átterjedt, ahol nevelt lányán kívül más fiatal korúakról is meztelen képeket kért. A pedofil fideszes felesége végül hitt lányának, ekkor került az ügy a hatóság látókörébe. Senki ne gondolja, hogy lecsukták! 2 év 6 hónap felfüggesztett kapott meg 540 ezer forint pénzbírságot.

Ha a Fidesznek annyira fontos lenne a gyermekvédelem, nem rohasztották volna le az oktatást, ratifikálták volna az Isztambuli Egyezményt, mely az erőszak elől menekülő gyerekeket is védi, és nem fordították volna el a fejüket, amikor ezresével lakoltattak ki családokat, és szakítottak el gyerekeket az édesanyjuktól. Úgyhogy puszilom innen is Novák Katalin, szaporodásügyi minisztert, aki családvédelmi miniszterként a pedofilokat védi. Oszd meg, mert ezt nem fogja szemlézni a Mandiner.”

Nyitókép: MTI Fotó, Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem. Most akkor az aberrációk kötelezővé tétele miatt küzdenek, vagy ellene?
És továbbra sem értem, hogy ilyen cikk után miért is akarják ráereszteni a libsi pedofilokat az óvodásokra. Vagy az ő pedofiljuk jó pedofil?

A gyerekeket az ilyen Homonnay féléktől, "érzékenyitőktől", Pride-ideológusoktól kell távol tartani...Azoktól, akik ELVILEG támogatják a pedofíliát. A piszkálódó gyanúsítgatások, rágalmazások, személyeskedések nem érintik a lényeget: a praktikus politikai intézkdeések területén messze a Fidesz tette/teszi a legtöbbet a pedofília elhárításáért.

A FB-n 15 Like van a cikk mellett és egy hozzászólás. Lehet, hogy tényleg nem kellene szemlézni, itt nagyobb nyilvánosságot kap.

A vonatkozó törvények értelmében kiszabható büntetést kapta. Ő maga fizikailag nem vett részt semmiben, fogyasztóként követett el bűnt, amit a törvények továbbra is figyelembe vesznek. Az igazi büntetése nyilván az állása elvesztése volt, meg az, hogy az elítélt pedofilok többségével ellentétben az ő nevét az egész ország fényképpel megismerte. Szóval ezt a le kellett volna vágni a faszát demagógiát hagyjuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés