Baloldali celebek, akik elfogadják a NER pénzét, mégis gyűlölik a jobboldalt: Fluor Tomi

2021. december 6. 8:33

Ódor János László
Kontra
Mégis hogy lehetne hiteles ez a 34,5 éves tinifiú a közönsége szemében, ha dicsérné a rendszert?

„Sorozatunk negyedik részben a Wellhello »énekesét« mutatjuk be, aki 2009-ben ugyanazt gondolta Kiszel Tünde pinaszőréről, mint 2021-ben a kormányról. Fluor Tamás azóta is rendíthetetlenül harcol a rendszer ellen, olyannyira, hogy Orbán Viktor és Garancsi István előtt lépett fel a székesfehérvári Sóstói Stadion, a »MOL Aréna« avatóján, sőt, elfogadta a Nemzeti Kulturális Alap támogatását is. NER ide, NER oda, az apróért azért hajlandó lehajolni!

»Juhé, mi vagyunk a telefosott fal a benzinkúti vécében, mi vagyunk a szar a palacsintában.«

Fluor Tomi úgy látja, a kormányzat tevékenysége nyomán így kéne éreznünk magunkat Magyarországon. De azért nem gondolja annyira komolyan: mégis hogy lehetne hiteles ez a 34,5 éves tinifiú a közönsége szemében, ha nekiállna dicsérni a rendszert? Én azt hiszem, értem.

Önazonosság: a 40 felé araszolva is gyerekruha, bohókás színek, simlis-feliratos sapkák, vicces napszemüvegek, senki által nem beszélt kamuszleng (Napszemcsi? Ilyet mégis ki mond?), rozéfröccs, fesztiválok, örök tinédzserség. Az öreg rockerarcok hagyták meg 50 fölött is a kopasz fejük alatt az ősz copfokat – de a rappereknek is jár az örök fiatalság illúziója!

És igen, a tizenéves pinellák is járnak a harmincas tinédzsereknek, nekünk is járnak. Hiszen erről szól az egész. Vajon hány nő akarna ráakaszkodni, ha bevallaná, hogy kurva jó kormányunk van, és sosem éltünk ilyen jól?

Sajnos Kiszel Tündéről sem volt jó véleménnyel 2009-ben. Aki esetleg nem ismerné, garantált szórakozás végignézni, ahogy Fluor kicsit »fáradt« állapotban üvöltve gyalázza Kiszel Tündét, és a pinaszőrét emlegeti. A kontrollálatlan előadás végül (peren kívül) másfél millió forintjába került.”

Nyitókép: YouTube

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát ez a Fluor gyerek a ner embere.
Értem.
Azt mondjátok, a baloldali blokk emberei nem kapnak állami pénzt. Aztán sorra derül ki, hogy de.

Trollokat nem olvasok, de a reakcióból sejtem, hogy mit írhatott: szóval akkor ezzel bevallotta popzene, hogy a baloldali kormányok magánvagyonnak tekintették az állami pénzeket? Ugyanis a jobboldali kormányok alatt bőven kaptak baloldalhoz köthető egyének is az állami pénzekből, míg fordítva ez nem volt igaz, baloldali kormány alatt jobboldali előadó, művész mindig kimaradt a támogatásokból.
Persze ismerem a baloldali egyenválaszt: "a művészet baloldali, tehát nem létezik jobboldali művész"

Abban egyetértünk, hogy a baloldal cigányvilágot akart teremteni. Szerencsére bukták a választásokat, de sajnos még így is a szavazók közel fele szimpatizál velük.

Nyilván ehhez _is_ jobban értesz :)

Szerintem te engem összekeversz valakivel. Duzur szokott még rendszeresen ebbe a hibába esni. Hát igen, minősítgetni és összemosni sokkal könnyebb, mint érvelni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés