Háromperhárom

2021. december 5. 13:39

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
A Jobbik és Jakab az, ami: aktuálisan éppen átöltözött, ocsmány nyilasbolsevik csürhe.

„Harrach Péter »homoszexuális ügyéről« lesz szó, és megpróbálok közben a lehető legkevesebbet foglalkozni a Jobbikkal és Jakabbal. Ugyanis nem ők itt a főszereplők, ezek ketten, az elnök és a pártja az, ami: aktuálisan éppen átöltözött, ocsmány nyilasbolsevik csürhe. Ezekkel van tele őfelsége a História Cloaka Maximája, s olykor, a közcsatornarendszer eldugulása esetén ezek felbuzognak kicsit a felszínre, bűzlenek, fertőznek, aztán kitisztul a csatorna és visszafolynak a helyükre. Ennyi.

Amiről igazán szó lesz, az Ungváry Krisztián »történész«.

Történt, hogy az imént emlegetett Jobbik »lapjában« (legnagyobb sztárja: Havas Henrik, kell még valamit mondanom, Ildikó?) nyilvánosságra hoztak egy 1972-es(!) III/III-as ügynöki jelentést, amely szerint az akkor éppen papi szemináriumba járó Harrach Péternek »homoszexuális ügye van« – így az ügynök –, s mindezek folyományaképpen nevezett Harrach Péter elhagyta a papi szemináriumot és nem lett belőle felszentelt pap.

Nagyjából ennyi a történet. Sok mindent elmond amúgy a Telexről is, hogy az Alfahíren kívül egyedüliként volt pofájuk ezt megjelentetni, na de azért olyan nagyon, remélem, nem csodálkozunk.

Mindez azért jelent meg amúgy, mert Jakab bosszút akart állni bizonyos ügyeinek megszellőztetése miatt.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó, nem biztos, hogy van elég IQ-d fölfogni, de ha "a hír igaz", akkor Harrach a legjobb példa arra, hogy mi a gond a buzipropival. Egy homoszexuális kaland után ma mindenkit elkönyvelnek buzinak, vár rá 1-2 vidám évtized és egy egyre üresebb megöregedés.
A hetvenes évek elején - ha igaz volna a hír - egy homoszexuális kaland után irányt váltott és három gyermekes családapa lett.
Melyik a jobb sztori?

1.Az ideokádott hülyeséged alapvető tévedése: senkinek semmi köze, hogy Harrach Péter szexualitása milyen , s milyen törvényt szavaz meg. 2. A feltételezés az feltételezés. 3. A Fidesz helyes antropológia alapján vélekedik a homoszexualitásról, ezért elutasítja az LMBTQ baromságot. De ettől még bármely szexuális irányultságú ember tagja lehet, aki a politikájával egyetért. 4. Van sok homoszexuális ember, aki tudja-érti önmagát, de éppen ezért elutasítja az LMBTQ ideológiát.

Azért nem árt többször elmondani, h. a nemi irányultság magánügy, míg megélése a magán szférában zajlik és az átlag fideszest NEM érdekli egy Harrach megboldogult ifjúkorából származó III per akárhányas jelentés. Inkább az a felháborító, még így, retrospektíve is, h. megfigyelték a kispapokat.

Itt, úgy látszik, több a jó értelemben vett liberális gondolkodású, mint a moslék táborban. Harrach hosszú felnőtt élete különben cáfolat a jelentésre.

De ugye tudod, hogy ez rágalmazás nyilvánosság előtt?

Hát, igen. Ha kikéri a személyes adataidat a szolgáltatótól, a Mandi köteles kiadni egy rágalmazási per érdekében.

Félre beszélsz...

ungvári? :) Legalább a nevekkel legyél tisztában, ha kérhetném, mert majd a bíróságon találod magad Ungvári jóvoltából.

Szívesen öcsisajt. Ne paráz Ungvári nem vesztegeti egy magadfajta piti fickóval az idejét.

Kiikszelted Gréczi Zsoltot? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés