Tóta W. szerint Puzsér a hódítók zsoldjában áll

2021. december 03. 13:59

Kiakadt a HVG-s publicista a kritikusra, amiért az Indexen publikál.

2021. december 03. 13:59
null

Nem nyerte el Tóta W. Árpád, a HVG publicistájának tetszését, hogy Puzsér Róbert az Index hasábjain is közöl publicisztikákat. Az újságíró azzal vádolja a kritikust friss Facebook-bejegyzésében, hogy „a kutyák dalát ugatja” azzal, hogy elszegődött az Indexhez.

Tóta W. Árpád szerint most már mindenkinek

ha oda ír – csak hogy az Index még újságnak tűnjön egy kicsit. A HVG szerzője úgy véli, hogy „nemcsak itt nyilvánul meg” „a taktika”. Az újságíró szerint ugyanilyen logika szerint létezik álellenzéki napi- és hetilap, és van frekvencia is, igaz, azon Bolgár György „túl veszélyes” volt, így másoknak adták.

A publicista az Index felmondott újságíróit méltatja. „Voltak, akik felálltak és mentek önerőből újraalapítani a szabadságot” – írja róluk. Velük szemben azok állnak, akik „a hódítókkal érkeznek”. Tóta W. Árpád szerint nekik ezzel jár ugyan pénz és felület, „de dicsőség csak annyi, mint bármelyik másik gyalognak”.

Tóta W. egyébként egy mandineres képkivágással illusztrálta bejegyzését. Kis adalék, hogy a Mandiner szerkesztői a szerző kérésére nem szemlézhetik az írásait.

Fotó: YouTube/HVG

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2021. december 05. 18:41
Kóser belháború?
ami-amely
2021. december 03. 21:42
"Kis adalék, hogy a Mandiner szerkesztői a szerző kérésére nem szemlézhetik az írásait." Ezzel nagy szivesseget tett az olvasoknak.
Kup Lung
2021. december 03. 17:21
Belháború az ellenzéken belül. Elég a kommentelőik közötti feszkót megnézni. ----- Az "elmúl 10 évezők" nagyon nem gondolják ugyanazt mint az "elmúlt 30 évezők". Két véleményvezér a más más értelmezésre. ----- Semmi nem oldódott meg ellenzéki oldalon csak letakarták a sz@rkupacot. De hogy mikor kezd el újra bűzleni az csak idő kérdése. Ha idő előtt (választások) akkor lesz nagy gondban az ellenzék. ---- Ez van amikor semmi kiforrott identitása nincs egy közös összefogásnak csak az O1G. ----
Osztap Bender
2021. december 03. 17:07
Tóta W. szerint Puzsér a hódítók zsoldjában áll "Zsidóbérenc" lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik