A Mocsárosdűlőt nem beépítjük, hanem megvédtük a beépítéstől

2021. december 3. 12:57

Karácsony Gergely
Facebook
Megvédjük Budapest zöld értékeit.

„Hiába hazudik tovább az orosz kompromat-módszer szerint a fideszes lejáratógépezet, ismét lelepleződtek. Újabb hazugság újabb feljelentést von maga után.

A Mocsárosdűlő Buda egyik utolsó egybefüggő zöld foltja. Ezt a területet Tarlós vezetése alatt tele akarták építeni, ám mi ezt megakadályoztuk, 70 százalékkal csökkentettük a terület beépíthetőségét, hogy nagy része megmaradhasson természetes állapotában. 

Újra mondom: nem más, csakis a Fővárosi Közgyűlés határozza meg azokat az ingatlanokat, amelyeknek esetlegesen értékesítésére sor kerülhet. A 2021. évi értékesítési terv jó ideje nyilvános. Ebből is látszik, a fővárosi ingatlanhasznosítás érdemben különbözik attól, ahogy a kormány elkótyavetyéli az állami vagyont.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"ám mi ezt megakadályoztuk, 70 százalékkal csökkentettük a terület beépíthetőségét, hogy nagy része megmaradhasson természetes állapotában. "

Nosza Gelikém, akkor minősítsd az egész területet zöldterületté, ahogy Bus is már javasolta, akkor biztos, hogy védve lesz a beépítéstől!

,,ahogy a kormány elkótyavetyéli az állami vagyont.,,

Akkor ugye most a Gyurcsány-Bajnai kormányról van szó?

,,A 2010 előtt kormányzó baloldal 190 társaság állami tulajdoni részét adta el, ebből a büdzsébe kerülő 750 milliárd forint jelentős része mintha el is tűnt volna onnan, ezért sem juthatott forrás a gazdasági válság idején a különböző társadalmi csoportok célzott támogatására,,
...
- Mindezek alapján nem túlzás kijelentenünk, ezt pedig a Civil Összefogás Bizottság a munkája során igazolni fogja, hogy a rendszerváltást követő legkorruptabb kormányzati időszak 2002 és 2010 között volt – rögzítette ifj. Lomnici Zoltán.,,
https://magyarnemzet.hu/belfol..

Gelgely, ne hazudozz!

Csak tovább süllyedsz a mocsárba, Geri.

Az igen okos Szabó Timi azt mondta, hogy a 650 négyzetkilométeres mocsáros füldön nem történik beépítés. Tudja vajon ez az észkombájn, hogy mekkora Mo területe?
Valszeg csak Afganisztán adottságait ismeri a Kabul Rózsája ügynök.

Nehéz hinni a fülünknek, de úgy tűnik, muszáj.

Igen. De ő nem tudja.
Sokat elmond róla, hogy még a jobbikos férjének is elege lett belőle.

Igazad van ! A hegyet is el lehetne adni!

A sarokba szorított Karácsony-maffiának nem maradt más, mint hazugságokat újabb hazugságokkal tetézni. A hangfelvételek azonban minden bűvészkedő szócsavarást cáfolnak, elsöpörnek. Minél hosszabb ez a vesszőfutásuk, annál több ember győződhet meg a korrupt-pénzéhes maffiájuk aljas-cinikus-népmegvető mohóságáról.

A te agyad rohad tovább...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés