Homonnay szerint azért kamu a Fidesz, mert Harrach Péter is „gender”

2021. december 3. 15:40
A Dobrev-rajongó macskatulajdonos influenszer homofóbozva adta a világ tudtára, hogy hülyének nézi a Fidesz szavazóit.

Hosszú Facebook-posztban értekezett a fideszes médiáról, a genderről, a homofóbiáról és Harrach Péter vélt homoszexualitásáról Homonnay Gergely.

Erzsi cica gazdája először megállapította, hogy ha a Fidesz valamivel vádolni kezdi az ellenzéket, akkor „a lakájmédia összes pöcegödre elkezdi önteni a szart, a fost, a hígfost”, miközben az ellenzéknek csak a Facebook maradt, mint média.

Homonnay szerint a Fideszről naponta derülnek ki olyan dolgok, amikbe Európa más országaiban azonnal belebuknának a kormányok. Szerinte

a Fidesz „a kampánynak teremtett egy saját valóságot”,

s csak ebben kommunikál.

A DK-közeli influenszer ezután azt a következtetést vonja le, hogy Harrach Péter „gender”. Homonnay szerint „az egyszeri fideszes számára a gender az kendert szívó, árja gyerekeket megfertőző, hazaáruló bzi”. Erzsi gazdája szerint ez bizonyítja, hogy a Fidesz egy nagy kamu – bár az nem derül ki a bejegyzésből, miért.

A Rómában élő Dobrev-rajongót viszont felháborítja, hogy a baloldalon megjelennek olyanok, akik Harrach ügye kapcsán azt mondják, hogy ez magánügy, és hogy nem kell vele foglalkozni.

Homonnay Gergely szerint ez homofób érvelés,

mert „magától értetődőnek veszi, hogy a nem-heteroszexuális szégyenteljes, vagy legalábbis nem illő róla beszélni, azaz maradjon továbbra is láthatatlan, a négy fal közé való, mert nem illeszkedik a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi uralmára épülő struktúrába”.

Homonnay bejegyzése végén arra is kitér, hogy a kormány gyermekvédelmi politikája valójában a „nácik már jól ismert »a német vér és becsület védelme«” műsora előre megtervezve ismételt változata. A DK-s influenszert a jelek szerint nem zavarja, hogy Novák Katalin lenácizása ügyében egyszer már egy év próbaidőre bocsátotta a Pesti Központi Kerületi Bíróság becsületsértés miatt. Homonnay Gergely szerint Harrach Péter ügyében nem szabad csendben maradni, mivel „Harrach itt az agresszor”.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Harrach mióta tagja a Fidesznek?

Mondjuk a "a gender az kendert szívó, árja gyerekeket megfertőző, hazaáruló buzi" definíciót megjegyzem, egész találó.

A Fidesz mióta kereszténydemokrata? Az SZDSZ ifjúsági tagozata óta?

Az is álszent, ha valaki milliomos és baloldali. Vannak ezeren.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés