Na most elég!

2021. december 03. 11:34

Riccardo Simonetti európai polgárok százmillióinak vallási meggyőződését sérti meg.

2021. december 03. 11:34
null
Hölvényi György
Facebook

„Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ különleges megbízottja egy magazin címlapján szakállas Szűz Máriának öltözve, minden jó ízlést mellőzve azon lamentál, hogy miért ne gondolhatnánk, hogy Szűzanyának szakálla volt.

Ez színtiszta provokáció. Mindenfajta kommentár előtt lenyugvás és türelem szükségeltetik. Riccardo Simonetti a legszűkebb értelemben is európai polgárok százmillióinak vallási meggyőződését sérti meg, ez maga a blaszfémia. Tegnap arra kértem tehát az Európai Néppárt frakciójának elnökét, hogy méltóságteljesen, de annál határozottabban ítélje el Simonetti tettét.

Mindezt látva, tudva, de a nyugalmat megőrizve kívánok mindenkinek békés adventi felkészülést Jézus Krisztus születésének ünnepére.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bkstmsd
2021. december 05. 17:22
Beteg állat !
Hedy
2021. december 04. 15:42
Egy napon minden számlát ki kell majd egyenlíteni. Ez a nap mindenkinek eljön.
Forgalmazó
2021. december 03. 21:49
Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ különleges megbízottja: a sodomista társaid sorsára jutsz mert az Isten igazságos!
confitür
2021. december 03. 19:15
A világ vezető bankárainak most ilyenek kellenek. Szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik