Gréczy Gulyás Gergelyt Marosán Györgyhöz hasonlítja

2021. december 03. 14:12

A botránya után újra közéleti szerepet vállaló DK-s politikusnak a miniszter azon válasza nem tetszett, amikor azt mondta, nincsenek hazánknak olyan súlyos demokráciproblémái, mint Amerikának.

2021. december 03. 14:12
null

Gréczy Zsolt Facebook-posztjában a Kormányinfón elhangzott egyik kérdést idézte, amely úgy hangzott: Mit gondolnak arról, hogy Magyarországot nem hívták meg a demokrácia csúcsra?

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter erre azt válaszolta: nincsenek hazánknak olyan súlyos demokráciaproblémái, mint Amerikának, szívesen adunk tanácsot, majd megjegyezte, hogy az USA-ban a választók egyharmada úgy gondolja, hogy elcsalták a választást, nálunk viszont nincsenek ilyenek.

„Mintha visszatértünk volna, mondjuk, 1960-ba…” – fogalmazott a botránya után reaktiválódott DK-s politikus.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. december 06. 10:12
Ez a gyorgye muresány anno csak "ült és mesélt"--anno Vitray Tamásnak--hogy NEKI MILLYEN SZÉP TENORHANGJA VAN: "TUGGYA VITRAI-KÁM AZ ÉN HANGOM ÉRCES ÉS FÉNYES, MINT A SALAMON KIRÁLY FASZA, FÉNYLŐ-RAGYOGÓ PÖCSE"....ESSZTET JOBB HA TŐLEM NAGAMTÓL TUGGYA MEG....MÁÁÁN' HA MEGÉRT ENGEMET MAGA ÚJLIPÓTVÁROSI KISNAJFELD ZSIDÓ! " HALLHASSA ASSZTAT NMINDEN REGGEL A LUKÁCSBA' IS, AMIKÓ' OTTAN TUSOLOK, HOGY SZÉP LEGYEN AZ EGYÉPKÉNT IS FINOM-GYÖNYÖRŰSÉGES BÖRÖM....KISNAJFELD....
rókabácsi
2021. december 06. 09:51
egy fejfasz! nem mindegy mit mond?
Sulammit
2021. december 04. 20:33
Ahhoz a primitív, tanulatlan ordibálos Marosánhoz meri hasonlítani ez a recskaMatyi Ezt az okos Gulyás Gergelyt, aki ráadásul kimondta azt, amit gondolunk a Biden vezette Amerikáról.
Aerion
2021. december 04. 20:31
A gecis faszával a kezében. Amolyan született dékás módra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik